به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسنعلی عزت خواه» امروز (۱۵ شهریور ماه) در کارگاه آموزشی توانمندسازی و دانش افزایی معاونین پرورشی، مربیان و مشاوران شهرستان های بویراحمد، دنا، مارگون، لوداب و عشایر در یاسوج اظهار کرد: به فرموده حضرت امام رحمت الله علیه در ابتدای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اساس عالم بر تربیت بوده و آموزش بدون پرورش یک نسل را تباه می کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر اینکه مربیان پرورشی باید نسل ها را بیدار و هوشیار کنند، افزود: امروز روز بیداری ما بوده و اگر معلمان پرورشی در خواب باشند، جامعه خواهد خوابید.
وی با اشاره به اینکه در سند تحول بنیادین مفهوم تربیت به جای تعلیم و تربیت به کار رفته، یادآور شد: هیچ کجای سند تحول بنیادین از تعلیم خبری نبوده و بر تربیت تاکید فراوان شده است.
عزت خواه خاطرنشان کرد: همه معلمان باید مربی خوبی باشند و مسئولیت تربیت صرفاً بر دوش مربیان پرورشی نبوده، بلکه همه در این راستا وظیفه دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: دبیران ریاضی، جغرافیا، زیست شناسی و دیگر موارد باید بتوانند در ساحت های شش گانه حضور داشته و آنها را به دانشآموزان بیاموزند.
وی با بیان اینکه مفهوم علم به معنای معرفتی آمده نه تجربه حسی، گفت: آنچه که ما تجربه میکنیم در این منظر کلام بر اساس هدف قرب الهی حیات طیبه و مفاهیم کلیدی تقوا و اخلاق مداری تاکید زیادی صورت گرفته است.
عزت خواه هدف تعلیم و تربیت را ساختن انسان ها به معنای واقعی و برداشتن موانع دانست و افزود: مربیان پرورشی باید موانع را بردارند و در صورتی که این موانع برداشته شد، زمینه ظهور و بروز ساختن انسان ها فراهم می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تأکید بر اینکه تربیت در متن تعلیم بوده و پیوستی نیست، خاطرنشان کرد: باید از همه معلمان خواسته شود تا حجاب را رعایت و آن را جدی بگیرند.
وی به نشست روسای آموزش و پرورش در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در این نشست عنوان شد که سالانه یک و نیم درصد خطر پذیری دانش آموزان رشد یافته است.
عزت خواه با اشاره به اینکه متغیرهای زمینه ساز آسیب های اجتماعی تغییر پیدا کرده، گفت: خشونت نیز در رتبههای بالای خطرپذیری قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد کاهش سن خطر پذیری در دوره ابتدایی را یادآور شد و اظهار کرد: آسیب های اجتماعی خود را نشان داده و ۳۲ درصد از دانش آموزان که بیشتر حاشیه شهرها زندگی می کنند، تمایل به خطر پذیری دارند.
وی تاکید کرد: راه برون رفت از این مشکلات این است که مربیان پرورشی آستینها را بالا زده و توجه ویژه ای به امور پرورشی داشته باشند.
عزت خواه ضمن تأکید بر اینکه برنامه های حوزه معاونت پرورشی مثل نماز، قرآن، عترت و مهدویت نباید فراموش شود، گفت: ۲۷۹ نفر طلبه برای همکاری در آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد حضور دارند، زیرا نظام و کشور مدیون حضور فعال روحانیت است.
نظر شما