حفاظت و صیانت از آثار تاریخی نیازمند همکاری و مشارکت مردم است

زهره وندی گفت:حفاظت و صیانت از آثار تاریخی از جمله مواردی است که به شدت نیازمند همکاری و مشارکت مردم است و خوشبختانه در این زمینه شاهد فعالیت موثر دوستداران میراث فرهنگی و همکاری آنان در استان هستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خراسان رضوی، «احسان زهره‌ وندی» امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حفاظت و صیانت از آثار تاریخی، فرهنگی، معنوی و طبیعی مهمترین وظیفه این معاونت است که ثبت ملی آثار، مهمترین اقدام برای دستیابی به این هدف محسوب می‌شود، اظهار داشت: در خراسان رضوی ۱۰ هزار اثر تاریخی، معنوی، بنا، محوطه و نیز آثار طبیعی ارزشمند دارای قابلیت ثبت در فهرست آثار ملی وجود دارد.

 

معاون میراث فرهنگی خراسان رضوی اظهار کرد: ابلاغ ۱۵ مورد تعیین حریم آثار تاریخی، تهیه شناسنامه برای چهار هزار و ۳۰۰ شی تاریخی در استان، مرمت ۳۳۶ اثر تاریخی و ۱۲۳ بنای تاریخی در استان از دیگر اقدامات انجام شده در یکسال گذشته بوده است.

 

وی گفت: افزوده شدن پایگاه میراث فرهنگی مزار جام و افزایش شمار پایگاههای میراث فرهنگی استان به هشت مورد از دیگر اقدامات شاخص یکسال گذشته استان در این حوزه بوده است.

 

زهره‌ وندی اظهارداشت: تاکنون بیش از هزار و ۸۰۰ اثر، بنا، محوطه و اثر تاریخی، فرهنگی، معنوی و طبیعی منقول و غیرمنقول استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و هم اکنون نیز پرونده ۳۰ اثر تاریخی و فرهنگی برای ثبت در فهرست آثار ملی در مرحله بررسی نهایی قرار دارد.

 

معاون میراث فرهنگی خراسان رضوی تاکید کرد: حفاظت و صیانت از آثار تاریخی از جمله مواردی است که به شدت نیازمند همکاری و مشارکت مردم است و خوشبختانه در این زمینه شاهد فعالیت موثر دوستداران میراث فرهنگی و همکاری آنان در استان هستیم.

کد خبر 1213680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha