به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، سیدمهدی عبادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستانوبلوچستان در دیدار فداحسین مالکی، نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی با مجموعه کمیته امداد استان بیان کرد: اساسنامه کمیته امداد در 18 ماده و 13 تبصره، در سال 1394 به توشیح مقام معظم رهبری رسید و مهمترین تغییری که اتفاق افتاد، این بود که شورای مرکزی کمیته امداد به هیأت امنای هفت نفره تبدیل و شکلِ کار عوض شد.
مدیرکل کمیته امداد استان افزود: مهمترین بحثی که در حال حاضر به دنبال آن هستیم، بحث «امداد هوشمند» است که موجب شناسایی نیازمندان واقعی، حذف افراد غیرنیازمند و ارائه خدمات در کمترین زمان ممکن میشود.
وی گفت: راهاندازی سیستم امداد هوشمند سبب شده تا مراجعات حضوری تا سطح زیادی کاهش پیدا کند، به طوری که مددجو میتواند در منزل، نسخه پزشک را اسکن کند و نیازی به مراجعه حضوری نباشد؛ این نسخه مستقیما در سیستم ادارهکل مینشیند و آن زمان طولانی فرآیند، به کمترین زمان ممکن کاهش پیدا کرده است.
عبادی در ادامه ضمن ارائه تصویری جامع از وضعیت کمیته امداد استان، بیان کرد: خدمات کمیته امداد بطور کلی در سه بخش حمایتی، توانمندسازی و پشتیبانی ارائه میشود، که تنها در بخش حمایتی، قریب به 100 خدمت ارائه میگردد.
وی افزود: دغدغهای که بهتازگی به وجود آمده، بحث دهکهای درآمدی است. بطوری که بسیاری افراد نیازمند و دارای بیماریهای صعبالعلاج، در دهکهایی قرار گرفتهاند که از دریافت بسیاری خدمات، محروم میشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان اظهار کرد: ما از مجلس محترم تقاضا داریم تا شرایطی ایجاد شود که تشخیص دهکها در میدان صورت گیرد تا حق کسی ضایع نشود. این دهکها آنقدر به یکدیگر نزدیک است که ممکن است فردی در دهک 3، با دریافت یک وام صد میلیون تومانی اشتغال از کمیته امداد جهت گذران زندگی، به دهک هشتم منتقل شود و عملاً از همه خدمات محروم گردد.
نظر شما