«جمشید هاشمی فرد» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، با تبریک هفته بانکداری اسلامی و تشریح عملکرد صندوق قرضالحسنه امداد ولایت در خوزستان اظهار کرد: این صندوق در سال گذشته بیش از 90 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به 9 هزار و 500 نفر از مددجویان و نیازمندان پرداخت کرده است.
مدیر صندوق قرضالحسنه امداد ولایت خوزستان از پرداخت 40 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه از ابتدای سال جاری خبر داد و افزود: این مبلغ در قالب سه هزار و 400 فقره تسهیلات با هدف توانمندسازی به نیازمندان و مددجویان خوزستانی ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه صندوق امداد ولایت، الگویی از بانکداری اسلامی است اضافه کرد: این صندوق یکی از گستردهترین مجموعههای قرضالحسنه در کشور است که با توسعه خدمات مجازی و مبتنی بر تلفن همراه و اینترنت بانک، به دنبال ارتقای خدمات هستیم.
هاشمی فرد با بیان اینکه تسهیلات صندوق قرض الحسنه امداد ولایت، بدون کارمزد با ضمانتهای آسان و بازپرداخت حداکثر پنج ساله پرداخت میشود ابراز کرد: سهم اعظم منابع مربوط به منابع داخلی کمیته امداد و بخشی از محل سپردهگذاری خیران در صندوق است که با حمایت مالی خود میتوانند در پرداخت تسهیلات بیشتر به اقشار آسیبپذیر کمک کنند.
وی با اشاره به طرح قرض ماندگار عنوان کرد: در این طرح خیران میتوانند با سپردن مبالغ نذورات یا منابعی بلاعوضی که میخواهند در کار خیر هزینه کنند به صندوق امداد ولایت برای ارائه تسهیلات به تعداد بیشتری از مددجویان و سایر نیازمندان جامعه کمک کنند.
مدیر صندوق قرضالحسنه امداد ولایت خوزستان هدف از ایجاد و تاسیس صندوق را جذب منابع مردمی در راستای ترویج فرهنگ قرضالحسنه، افتتاح حساب و پرداخت تسهیلات قرضالحسنه در سرفصلهای کارگشایی، ودیعه تعمیرات و احداث مسکن، اشتغال و کارآفرینی، تسهیلات درمانی و فرهنگی به نیازمندان جامعه دانست.
وی اذعان کرد: برای توانمندسازی نیازمندان و مددجویان خوزستانی در سال جاری تاکنون، مبلغ 21 میلیارد تومان تسهیلات به یک هزار و 800 نفر از مددجویان کمیته امداد و نیازمندان از اعتبارات همافزایی با بانک مهر و رسالت پرداخت شده است.
هاشمی فرد با اشاره به اینکه صندوق امداد ولایت، محل تجمع خیران برای حمایت از نیازمندان است، از مردم نیکوکار خواست با افتتاح حساب و سپردهگذاری در این صندوق، واقع در اهواز، امانیه، میدان راهآهن یا مراجعه به سایت www.sqev.ir، ضمن ترویج سنت قرضالحسنه، به نیازمندان و محرومان جامعه کمک و آنها را در رفع نیازهایشان یاری کنند.
نظر شما