آرم سیا زیر لباس تروریستم جهانی حک شده است

حذف اسم تروریست از لیست سیاه آمریکا تنها یک معنا دارد و آن هم قرار گرفتن سازمان سیا و پنتاگون پشت سیاست های خصمانه این گروههای فعال می باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، وقتی آمریکا بخواهد هر یک از گروههای تروریستی را حمایت کند در گام نخست اسامی آنها را از لیست سیاه گروهای تروریستی خود حذف می کند و در حمایتی پنهان آن ها را پشتیبانی می کند تا جایی که بخواهد برنامه های نظامی و سیاسی اش را در کشورهای مختلف و هدف پیاده کند.

در جایی از تاریخ عراق دیدیم که اسم صدام حسین از لیست سیاه آمریکا خارج شد و واشنگتن برای سرکوب مردم عراق پشت صدام قرار گرفت.

اسکادران های مرگ در السالوادور در عربستان سعودی و پاکستان و تامین مالی نظامیان نیکاراگوئه در دهه 1980 از سوی دفتر ریاست جمهوری ریگان دلیل دیگری برای اثبات این ادعا است.

گزارش اخیر سیمون هرش، روزنامه نگار نیویورک نشان می دهد آمریکا در حمایت از منافقین ضد ایران و عراق در صحرای نوادا کوتاهی نکرده است و آغاز این همکاری به دوران جرج دبلیو بوش بر می گردد.

گروه منافقین مخالف ایران از سال 2005 در برنامه ای به نام دستورات عملیات ویژه مکمل به آمریکا می پیوندند و دستور کار می گیرند.

بعد از سقوط صدام حسین در سال 2003 این ارتباط با سازمان جاسوسی آمریکا شکل گرفت و ایران و عراق هر دو مورد هدف قرار گرفتند.

امروز شاهد ادامه برخی از این برنامه ها در ایران هستیم که خنثی شدن آنها به سرعت دست آمریکا را در طراحی و همراهی آنها آشکار کرد.

اما جالب این جا است که آمریکا برای حفظ این ارتباط تروریستی هنوز اسم منافقین را از لیست سیاه خود خارج نکرده است و صحرای نوادا مقر این همکاری و تعالیم نظامی به قدری تحت نفوذ آمریکا است که یکی از افسران آمریکایی می گوید: ما تروریست های منافق را در تمام بخش ها و کوههای صحرای نوادا منتشر کرده و تعلیم نظامی می دهیم بالا رفتن قوای نظامی و تربیتی آنها بزرگترین آرمان و هدف استراتژیکی آمریکا در منطقه است.

در ماه فوریه شبکه ان بی سی اعلام می دارد که نیروهای ویژه عملیاتی آمریکا هیچ دخالتی در فعالیت های گروه منافقین ندارد و در این باره وکیل مدافعی برای ابراز قطع این ارتباط حضور منافقین در لیست سیاه آمریکا را مدعی می شود.

در این باره ان بی سی ، موساد، سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی را در ارتباط تنگاتنگ با منافقین مخالف ایران می داند که همواره حضور آنها آشکار شده است.
براساس سیاست های تعریف شده میان موساد و سیا در هر عملیات دفاعی از تروریسم جهانی ارجح است که اول رد پای موساد آشکار شود و تا جایی که امکان دارد حمایت های سیا مخفی بماند از همین رو در بسیاری از افشاگری ها می بینیم که افسران موساد حمایت خود را اعتراف و از بی خبری سیا نسبت به این برنامه ها خبر داده اند.

یکی از مشاوران نظامی آمریکا که از افشای نامش خودداری کرد در مصاحبه با اینفورمیشن کلییرینگ هاووس می گوید: ارتباط تنگاتنگ سیا، موساد و گروههای تروریستی غیر قابل انکار است در این باره هر جا که رژیم صهیونیستی جا بزند سیا از پای در نیامده و به حمایت های پنهان و اشکار خود ادامه می دهد.

بنابراین گزارش، با اتکا به اسناد موجود در می یابیم که براساس قوانین آمریکا دولت این کشور سازمان تروریسم خارجی محسوب می شود که جرم آن کاملا مشهود است و حداقل مجازات آن 15 سال حبس مشخص شده است و تمام افراد مجرم باید یا اعدام یا و حبس ابد شوند.

بسیاری از افسران آمریکایی شهادت داده اند که دیدارهای غیر رسمی با سران تروریست گروههای فعال و حتی اعطای پول از سوی آنها به سمت حساب های آمریکا مشهود است در این باره ثابت شده است چرخه مالی تروریسم، آمریکا و صهیونیسم در جریان است و خروج هر یک از این چرخه موجب می شود دیگری فلج شود.

اما این آمریکا است که به تنهایی مدعی مبارزه با تروریسم می شود و با این بهانه به طور مستقیم وارد حوزه تعریف شده کشورها می شود.

پایان پیام/

کد خبر 121403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha