«آزاد حکمت» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کردستان با اشاره به اینکه ترمیم منطقی تعرفههای مخابراتی در نوسازی شبکه،بهبود عملکرد سیستمهای مخابراتی و ارائه خدمات با کیفیت بالاتر به مشتریان نقش تاثیر گذاری دارد، اظهار کرد: چشم پوشی از این مهم، کندی آهنگ رشد توسعه زیرساختهای مخابراتی در نقاط مختلف را به همراه دارد.
مدیر مخابرات منطقه کردستان بیان کرد: نوسازی و پشتیبانی مطلوب شبکه، توسعه شبکه در مکان های بدون ارتباط، امکان تامین ملزومات مصرفی و پایداری شبکه،امکان تکمیل مسیرهای پشتیبانی و ... تحقق سیاست های پیش رونده درتوسعه فناوری و ارتباطی درحوزه شبکه مخابرات ازجمله مزایای بازنگری به نرخ تعرفه های مخابراتی است.
حکمت در ادامه بابیان اینکه مجموعه مخابرات به صورت غیر مستقیم در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد داخلی گام برداشته است یادآور شد: از آثار عدم توجه به متعادل کردن تعرفهها میتوان به توقف تولید و اشتغال در کارخانجاتی که به صورت انحصاری برای شرکت مخابرات ایران تجهیزات تولید می کنند، مهاجرت بسیاری از نخبگان صنعت ارتباطات به سایر کشورها، واردات تجهیزات خارجی اشاره کرد.
مدیرمخابرات منطقه کردستان با اعلام اینکه تداوم این روند در تعرفه مخابراتی علاوه بر کاهش سطح کیفی خدمات و سیستم های مخابراتی در تامین رفاهیات و پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارکنان و نیروهای مخابرات تاثیرگذار است افزود:پرداخت به موقع حقوق و دستمزد نیروهای رسمی وغیر رسمی،پرداخت به موقع حق بیمه و مالیات،پرداخت مطالبات پیمانکاران و بازنشستگان،جذب نیروی کارآمد درگرو تحقق این موضوع است.
وی تصریح کرد: با توجه به این که تعرفه ها از سال ۱۳۸۲ تا کنون هیچگونه افزایشی نداشته است اما در طول این مدت ،مدل تعرفه گذاری شرکت مخابرات طی چند نوبت تغییر کرده باعث افزایش هزینه ،کاهش توسعه و عدم نوسازی زیرساخت های شبکه تلفن ثابت شده است.
حکمت در پایان گفت: با منطقی شدن تعرفه ها ،نگهداری از شبکه تلفن ثابت با کیفیت مطلوب تر و توسعه آن به ویژه در مناطق جدید استان فراهم خواهد شد.
نظر شما