ما، جامعه و نسل امروز... سلام بر ابراهیم

پخش مجموعه فاخر سلام برابراهیم گویای آن شد که هادی های گمنام زیادی هستند که حماسه و رشادتهای آنان برای جامعه، بویژه نسل امروز سرائیده نشده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مرکز پویانمایی صبا حمیدرضا جلالی کارشناس حوزه انیمیشن به بهانه اتمام فصل اول مجموعه انیمیشن سلام بر ابراهیم یادداشتی را به رشته تحریر درآورده که در آن ضمن تاکید بر پتانسیل و قدرت پویانمایی در راستای شناساندن ومعرفی شخصیت‌ها و قهرمانان کشور به جامعه بویژه نسل امروز ،موضوع پرداختن به حماسه آفرینان گمنام که به نوبه خود سهمی در آبادانی وپیروزی این مرزو بوم داشته اند را یاد آوری نموده است.

این کارشناس صنعت انیمیشن گفت: من از مخاطبانی بودم که با نام و نشان و منش شهید ابراهیم هادی  آشنایی کمی داشتم، اما نزد خویش گمان می‌کردم به اندازه کفایت از خصائص و ویژگی‌های اخلاقی این پهلوان دلیر اطلاع دارم و نیاز نیست مطالب بیشتری درباره ایشان بیاموزم، اما با پخش نخستین بخش از پویانمایی دنباله‌دار سلام بر ابرهیم، دریافتم  چقدر این ستاره مکتب اهل بیت (ع) شخصیتی بزرگ و چندوجهی دارد که من هنوز ازآن اطلاعی نداشته ام.

بنا براین گزارش وی ادامه داد:جمعه گذشته که آخرین بخش از این مجموعه زیبا به پایان رسید، پس از روایت حماسی و بسیار دراماتیک رشادت‌های ابراهیم هادی در حفظ کانال کمیل در برابر دشمن بعثی و نمایش زیبای شهادت او، فرزند خردسالم از من پرسید: چه بر سر شهید هادی آمد؟

از آن جهت که صحنه شهادت پهلوان ابراهیم هادی، دلاوری و رشادت وی را روایت کرد و لحظه آسمانی شدنش زیبا و بدون خشونت نشان داده شد.

بغض گلویم را گرفته بود، پاسخ دادم: شهید شد و پیش امام‌حسین (ع) رفت.

جلالی افزود:کودکان به عنوان مخاطب جدی پویانمایی، شخصیت‌های پویانمایی را به‌راحتی به عنوان قهرمان زندگی خویش می‌پذیرند و از آن سرمشق می‌گیرند.

گره خوردن شهادت شهید هادی به عنوان آخرین رخداد داستانی این مجموعه، ابتکار خوبی بود و وجدان مخاطب را به خوبی با این مطلب درگیر کرد که «چه خون‌ها ریخته شد و چه حماسه‌ها برپا تا این کشور و این انقلاب استوار و پابرجا بماند».

جان‌های مقدسی که رفتند و از آینده، دانشگاه و شغل خویش مانند آذرخش گذر کردند و به ملکوت پر کشیدند. از رشادت این ستارگان است که امنیت، اقتدار و بالندگی نصیب این مرز و بوم شده است. ستارگانی که با دیدن حماسه‌هایشان گمان می‌کنم چقدر فانی و کوچک هستیم و چقدر مدیون این جان‌های مقدس و والاییم و اینکه چقدر حماسه نسرائیده داریم از ابراهیم‌هایی که در گوشه کانال کمیل آرمیده‌اند و هنوز گمنام در زمین و مشهور در ملکوت هستند. با این حال جامعه جوان و نوجوان کشورمان تازه پس از گذشت بیش از دو دهه از شهادت شهید هادی به عنوان گل سرسبد این پهلوانان با نام و رسم ایشان آشنا شد، یعنی هنوز ابراهیم هادی برای ما ناشناخته است و ابراهیم‌های هادی زیادی هستند که باید بشناسیم و به همدیگر بشناسانیم.

حمیدرضا جلالی با نگارش این مطلب که تلخی لحظه شهادت ابراهیم هادی در انیمیشن سلام بر ابراهیم را یادم نمی‌رود، چراکه از خدا خواستم این اثر واپسین اثر حماسی پویانمایی درباره ابراهیم هادی و ستاره‌هایی از این جنس نباشد اظهار داشت: ما مدیونیم و رسم ادای دین به پهلوانان این است که نامشان را زنده نگه داریم. پویانمایی امروزه گونه مؤثری از هنر و رسانه است که خیال‌پردازی‌ها و حماسه‌سرایی‌هایمان را بر می‌تابد و روایت می‌کند و مخاطب تشنه آن که همان کودکان و آینده‌سازان فردای کشورمان هستند آن را دوست می‌دارند. در دلم باز هوای ابراهیم هادی دارم و دوست دارم دوباره این مجموعه را ببینم. باور کنیم که به ابراهیم هادی‌های زیادی مدیونیم.

کد خبر 1215662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha