به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، «فرداد درودی»، مدیر کشوری دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز، «طاهره زندی علی آبادی»، نایب رئیس ccm و نماینده وزارت خارجه، «نسرین گودرزی»، نماینده وزارت کشور در ccm، «کامبیز محضری»، کارشناس کشوری پیشگیری از آسیب های بهزیستی و اعضای تیم ccm امروز (چهارشنبه 30 شهریور) ضمن دیدار با مدیر کل، معاون پیشگیری و کارشناسان پیشگیری بهزیستی فارس از ایستگاه های کاهش آسیب تحت نظارت بهزیستی فارس بازدید کردند.
«فرداد درودی»، در این دیدار گفت: هدف سازمان ملل متحد در زمینه ایدز حمایت از افراد مبتلا به HIV و یا افرادی است که در معرض بیشترین خطر ابتلا به HIV قرار دارند.
مدیر کشوری دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز ادامه داد: هدف از جانمایی ایستگاه های کاهش آسیب های اجتماعی، مبارزه مستقیم با پیامدهای ویرانگر مصرف مواد مخدر و پیشگیری از گسترش عفونت های خطرناکی مانند هپاتیت، ایدز، سل و بهبود زخم های عمیق و عفونی ناشی از مصرف مواد است.
وی اضافه کرد: سازمان بهزیستی در کاهش آسیب های اجتماعی و بیماری هایی مانند ایدز و انواع هپاتیت در تلاش است و در ایستگاه های کاهش آسیب های شهر شیراز شاهد تجلی بارز این نقش پیشگیرانه هستیم و سایر ارگان ها باید با بهزیستی برای جامعه بهتر تعامل کنند.
«کامبیز محضری»، کارشناس کشوری پیشگیری از آسیب ها هم گفت: بهزیستی فارس با وجود مشکلات در حوزه پیشگیری از آسیب ها موفق و فعال عمل و خدمات مثبتی در ایام کرونا در ایستگاه های کاهش آسیب ارائه کرده است.
«محمدرضا هوشیار»، در این دیدار تاکید کرد: در حال حاضر سه ایستگاه کاهش آسیب (کانکس) در شیراز در حال خدمت رسانی هستند که به توزیع اقلام بهداشتی، تست اچ آی وی، آگاه سازی و آموزش های پیشگیرانه می پردازند.
مدیر کل بهزیستی فارس ادامه داد: از ابتدای امسال یک هزار و 67 نفر از خدمات این ایستگاه ها استفاده کرده اند که ۷۵ نفر از آنها بانوان بوده اند.
وی اعلام کرد: سه مرکز سرپناه شبانه با تیم سیار وابسته هم در شیراز فعال هستند و اسکان، غذا، توزیع اقلام بهداشتی و آموزش های پیشگیرانه به معتادان ارائه می کنند و یک تیم سیار ترنس یار در شيراز داریم که از ابتدای امسال به ۱۱۵ نفر خدمات رسانی کرده است.
هوشیار با اشاره به برنامه های 6 ماهه دوم بهزیستی فارس در ایستگاه های کاهش آسیب ها گفت: ارتقای آموزش های علمی و کاربردی پرسنل این مراکز، تمرکز بر خدمات سیار در پاتوق ها توسط مراکز سیار، ارتقای کیفی سازی و ایجاد انگیزه برای مراجعه به مراکز کاهش آسیب و ... از این موارد است.
نظر شما