به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الکفیل، رئیس این بخش، شیخ صلاح کربلائی گفت: «نیروهای ما برنامههای دینی و تبلیغی متعددی را با مشارکت بیش از 130 خادم افتخاری ارائه داد که وظیفهی اصلی آنها پیگیری آداب زیارت و پاسخ به استفتائات (سؤالات) شرعی بود.
به گفتهی شیخ کربلائی این پایگاههای تبلیغی در هفت منطقهی مختلف قرار داشته و علاوه بر مقام صاحب العصر و الزمان و پایگاههای خارجی، شامل ورودیهای اصلی شهر و مهمانسرای خارجی، مجتمع شیخ کلینی، منطقهی ما بین حرمین شریفین و داخل صحن شریف بود.
وی اضافه کرد: «منبرهای حسینی که تعداد آنها 70 منبر بود؛ نقش مهمی در تبلیغات دینی، فقهی و عقیدتی داشتند و تعدادی از سادات و مشایخ عالیقدر در آنها مشاکت داشتند." وی همچنین توضیح داد: «7 منبر در طول ده روز به منطقهی ما بین حرمین و صحن شریف اختصاص یافت.»
وی در ادامه گفت: «در طول ایام زیارت، بیش از 50 هزار دعا و زیارتنامه و بیش از 36 هزار کتابچه، جزوه و پوشه و نیز 12 هزار نسخه از زیارتنامهی مخصوص اربعین در بین زائران توزیع شد. همچنین 15 برنامه و مصاحبهی تلویزیونی تولید و پخش کرده و مانیتورهای بزرگی را با احادیث و آموزشهای ویژهی زیارت پوشش داد.»
کربلائی به این نکته اشاره کرد که: «این بخش، علاوه بر ارسال گروههای پشتیبانی حامل آب، یخ و میوه به شهر مقدس سامراء، به 25 موکب حسینی پشتیبانی مادی و لوجستیک ارائه داد.»
نظر شما