به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کردستان، «طالب محمدی» صبح شنبه(2 مهرماه) در این مراسم که با حضور مسئولین، معلمان، دانشآموزان و خانوادههای آنان برگزار شد، با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری حدود یکهزار و 500 دانشآموز با نیازهای ویژه در مدارس استثنایی استان به تحصیل میپردازند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با بیان اینکه تعلیم و تربیت نهادی ریشهدار است، آموزش و پرورش را مصداق اصلی اعمال تعلیم و تربیت عنوان کرد.
محمدی آموزش و پرورش را نهادی مهم، بزرگ و حساس دانست و افزود: اگر برنامههای آموزشی و یادگیری با روشنبینی اجرا شود و هدفها به صورت قابل فهم و عملی طرح شود میتوان بازده مدارس با نیازهای ویژه را تا حد قابل توجهی بهبود بخشید.
وی ضمن توصیه مطالعه و مهارت آموزی به دانشآموزان، آنان را سرمایههای اجتماعی آینده خواند و گفت: با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود تلاش داریم گامهای موثری در جهت پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت وخدمت به دانشآموزان با نیازهای ویژه برداریم.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان اذعان کرد: تمهیدات مناسب برای ساماندهی معلمان، ثبت نام، تجهیرات و کتب درسی دانشآموزان انجام گرفته تا سالتحصیلی جدید را با برنامهریزی آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه هدف تمامی نظامهای آموزش و پرورش آماده کردن دانشآموز برای تبدیل شدن به شهروندی آگاه و کارآمد است، گفت: ضعف مهارتهای زندگی در دانشآموزان با نیازهای ویژه میتواند منشا بسیاری از ناهنجاریهای رفتاری در آنان باشد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با تاکید بر این نکته که دانشآموزان با نیازهای ویژه باید نحوه زندگی را در جامعه و در تعامل با همسالان خود بیاموزند، خاطر نشان کرد: باید فرصتهای را مهیا کرد تا آنان علاوه بر کسب تواناییهای تحصیلی، مهارتهای لازم را برای زندگی در جامعه کسب کنند.
محمدی اصل مهم در آموزش و پرورش استثنایی را شناسایی استعداد، توانایی و ارتقای ظرفیتها دانست و گفت: آموزش دانشآموزان با نیازهای ویژه به دقت نظر، تعهد، روابط انسانی و سعه صدر خاصی نیاز دارد.
نظر شما