به گزارش خبرگزاری شبستان از خراسان رضوی، سردار سرتیپ «بهمن کارگر» امروز(۶ مهر) در مراسم بزرگداشت شکست حصر آبادان که در پادگان جدید ثامن الائمه (ع) برگزار شد، با گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین ثامن الائمه (ع) اظهار داشت: اولین عملیات بزرگ و پیروزمندانه دفاع مقدس که بعد از فرار بنی صدر با وحدت نیروهای مسلح، بسیج، جهاد سازندگی و مردم انجام شد، عملیات ثامنالائمه (ع) بود که لشکر ۷۷ پیروز ثامنالائمه (ع) نقش بیبدیلی در آن داشت.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس افزود: در عملیات ثامنالائمه (ع) باور «ما میتوانیم» را تجربه کردیم. بعد از این عملیات بود که فرماندهان نظامی و فرمانده کل قوای وقت، امام خمینی (ره) به این نتیجه رسیدند که می توان عملیات های بزرگی همچون فتح المبین، طریقالقدس و بیتالمقدس را انجام داد.
وی با تأکید بر اینکه به عملیات ثامنالائمه (ع) کمتر پرداخته شده است، گفت: وحدت و توانمندی نیروهای مسلح در این عملیات تجلی پیدا کرد و مردم به این باور رسیدند که میتوان ارتش بعث عراق را شکست داد که امروز این باور باید مورد توجه قرار گیرد.
کارگر یادآور شد: ارتش بعث عراق با پشتیبانی استکبار به ایران حمله کرد. بر اساس آمار و اسناد موجود ۳۶ کشور حامی صدام بودند. بلوک شرق و بلوک غرب از لحاظ تسلیحاتی و تجهیزاتی و کشورهای مرتجع منطقه از نظر مالی از ارتش بعث عراق حمایت کردند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: در شرایطی ارتش بعث عراق تهاجم خود را علیه ایران آغاز کرد که انقلاب اسلامی تازه به پیروزی رسیده بود و مردم شعار نه شرقی و نه غربی سر میدادند از طرفی تحرکات تجزیهطلبانه در خوزستان، سیستان و بلوچستان و همچنین ترکمن صحرا در حال انجام بود، برخی فرماندهان ارتش محاکمه و یا فرار کرده بودند و ارتش توسط نیروهای جوان و فرماندهان شجاع در حال ساماندهی بود، سپاه، بسیج و جهاد سازندگی به تازگی تأسیس شده بودند و وظیفهای در قبال جنگ نداشتند.
وی بیان داشت: در این وضعیت ایران مورد تهاجم ارتش بعث قرار گرفت، ارتش با تمام توان به میدان آمد و سپاه در حد توان خود و همچنین جهاد سازندگی و مردم به کمک ارتش آمدند.
کارگر با تأکید بر ارائه تصویری درست از ارتش بعث عراق در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: در آثار هنری تصویر درستی از ارتش بعث عراق ارائه نمیشود در حالی که این ارتش قویترین ارتش خاورمیانه بود و با ۱۲ یا ۱۳ لشکر به ایران حمله کرد که از لحاظ تجهیزات و تسلیحات در پایان جنگ به مراتب توانمندتر از ابتدای جنگ بود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تصریح کرد: در این شرایط دفاع مقدس آغاز شد، اگر چه نیروهای مسلح، بسیج و جهاد سازندگی به میدان آمدند اما نقش مردم برجسته بود؛ بر همین اساس نباید فراموش کنیم که پیروز اصلی دفاع مقدس مردم هستند.
وی تأکید کرد: هر کس دفاع مقدس را صنفی کند و یا به دنبال تقسیم و سهیمهبندی این حماسه باشد انحراف است؛ در دوران دفاع مقدس ملت ایران بیشترین نقش را در پشتیبانی از نیروهای مسلح داشتند، نیروهای مسلح هم از بدنه مردم بودند و پای کار آمدند.
کارگر ادامه داد: تمام محاسبات صدام و استکبار جهانی در حمله به ایران بر روی کاغذ درست بود اما آنها انقلاب اسلامی که به مردم معنویت داد، وجود امام خمینی (ره) و جوانانی که به میدان آمدند را نادیده گرفتند، این سه مؤلفه قاعده را تغییر داد و جمهوری اسلامی پیروز جنگ شد.
نظر شما