به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «غلامعلی حیدری» در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این استان که در سالن جلسات شهید مردانی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: می طلبد تا دستگاه های فرهنگی و اجرایی در همین راستا با تدوین نقشه راه و سند جامع در خصوص مبارزه با مصرف مواد مخدر در جنبه های مختلف پیشگیری، درمان و مراقبت از بهبودیافتگان می توانند نقش فعالانه ای ایفا کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه تکالیف و وظایفی برای پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر مشخص شده است که می طلبد هریک از دستگاه های اجرایی و فرهنگی نسبت به ایفای آن اهتمام ورزند.
حیدری تصریح کرد: دستگاه های فرهنگی وظیفه معماری برعهده دارند چراکه می توانند با اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و اغنای جوانان آنها را با پیامدهای شوم اعتیاد به مواد مخدر این بلای خانمان سوز آشنا کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه پیشگیری کم هزینه تر از درمان است، افزود: هم افزایی و هماهنگی بیشتر بین دستگاه های فرهنگی و اجرایی می تواند نقش موثری در این حوزه ایفا کند.
حیدری با بیان اینکه اعتیاد یک پدیده شوم است و تاثیرات چند بعدی در جامعه دارد، خاطرنشان کرد: وظیفه دینی، شرعی و ملی همه است که از مردم در مقابل این فاجعه صیانت کنیم.
وی افزود: در کنار کارهای سلبی و قضایی باید فرهنگسازی و اقدامات ایجابی انجام داد و اداراتی نظیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص نقش مهمی دارند.
حیدری تصریح کرد: همچنین می توان از ظرفیت مردم، خیرین و گروه های مردم نهاد، اجرای طرح جمع آوری معتادان متهاجر و ایجاد مکان های درمانی و ترک اعتیاد معتادان استفاده کرد.
نظر شما