«رمضان یوسفی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان با اشاره به اقدامات نهضت سوادآموزی از ابتدای شکل گیری تاکنون و تاکیدات حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری (مد ظلهالعالی) در راستای بهرهگیری از ظرفیتهای مختلف برای ریشهکنی بیسوادی، اظهار کرد: با تلاش فعالان این حوزه و همکاری آموزش و پرورش، فعالیتهای خوبی صورت گرفته و نرخ باسوادی جمعیت جامعه هدف استان در حال حاضر 96 درصد است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان به تشریح دستورالعمل اجرایی سوادآموزی مدرسه محور و ضرورت بهرهگیری از ظرفیت مدارس در راستای شناسایی، جذب و آموزش بیسوادان پرداخت و ضمن بیان ضرورت اجرای طرح و اسناد بالادستی مرتبط با آن، وظایف ادارات کل، شهرستانها و مناطق و مدارس و واحدهای آموزشی را در اجرای این برنامه تشریح کرد.
وی افزود: در اجرای این برنامه مدارس معین برنامههای سوادآموزی بوده و کلیه عوامل اجرایی براساس شرح وظیفه ابلاغی باید همکاری لازم را داشته باشند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در سال جاری در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم 12 هزار و 800 نفر حجم برای پوشش ابلاغ شده است، گفت: به تفکیک هر دوره سهم شهرستانها و مناطق اعلام شده است.
وی خواستارتشکیل جلسات شورای پشتیبانی استان و شهرستان به صورت مستقل به منظور بهرهگیری از ظرفیت دستگاهها و شرکای برون سازمانی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی و اطلاعات سامانه در اختیار در راستای شناسایی و جذب بیسوادان شد.
یوسفی با اشاره به اجرای قانون تعیین تکلیف و جذب و بکارگیری 770 نفر از آموزشیاران استان، کمبود نیروی آموزش دهنده را یکی از چالشهای پیشرو عنوان کرد و گفت: جهت پوشش حجم ابلاغی، نیاز به حمایت، پشتیبانی و حمایت مسئولان و اعضای شورا است.
نظر شما