جهاد تبیین باید عالمانه و مؤدبانه انجام شود

حجت الاسلام بهرامی با اشاره به اغتشاشات و اهمیت جهادتبیین برای خاموش شدن شعله فتنه، گفت: دو شرط اساسی در جهاد تبیین، علم و ادب است، اگر می خواهیم جهاد ما موثر باشد، باید عالمانه و مؤدبانه رفتار کنیم، خشونت، تندی و بدزبانی، اثر کلام را تضعیف می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، حجت الاسلام قنبرعلی بهرامی امروز(۱۴مهر) در نشست بصیرتی با موضوع«جهاد تبیین با تأسی از سیره شهدا» در جمع طلاب و اساتید مجتمع تخصصی ریحانة الرسول(سلام الله علیها) جویبار، ضمن بیان خاطراتی از همرزمان شهید خود، به بیان وظایف طلاب و روحانیون در قبال رشادت‌ها و مجاهدت‌های شهدا پرداخت و بیان کرد: نگاه خدایی و داشتن اخلاص مهمترین شرط در عرصه ی جهاد است که نمونه های زیبای آن را در سبک زندگی شهدا مبینیم.

 


رئیس اداره تبلیغات اسلامی جویبار افزود: از شروط دیگر جهاد، خستگی ناپذیری و استقامت در راه رسیدن به هدف است، اگر در این مسیر احساس خستگی کنیم به راحتی تحت تأثیر القائات دشمن قرار گرفته و ایمان مان تضعیف میشود، پس با تقویت قدرت ایمان و اراده، بر تطمیع و تهدید دشمن پیروز خواهیم شد.

 

وی با اشاره به جهاد تبیین و اثر آن در رفع آلودگی های اعتقادی و سیاسی، تاکید کرد: نخستین تبیین گر دین اسلام، حضرت زهرا(سلام الله علیها) بودند که در دفاع از ولایت، جان گرانمایه خود را فدا کردند؛ ایشان با اصل قرار دادن ولایت و عمل به آن، توانستد ظلمی را که در حق امیرالمومنین(علیه السلام) شده را به روشنی به گوش همگان رسانده و حقانیت ولایت آن حضرت را اثبات کنند.

 

حجت‌الاسلام بهرامی در بخشی از سخنان خود به نقش زنان تاثیر گذار در کربلا اشاره و بیان کرد: اگر روشنگری ها و تبیین حضرت زینب(سلام الله علیها) و امام سجاد(علیه السلام) نبود، پیام کربلا در تاریخ بشریت ماندگار نمی شد، زینب(سلام الله علیها) میراث دار شهدای کربلا بودند و به زیباترین شکل ممکن، به وظیفه خود در این عرصه عمل کردند.

 

وی با اشاره به رشادت‌های شهدای جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد: سکوت و عدم واکنش به مسائلی که دین و اعتقادات ما را نشانه گرفته اند در سیره و مرام شهدا نبود و اگر در این عرصه کوتاهی کنیم، باید پاسخگوی خون شهدا در قیامت باشیم .


حجت الاسلام بهرامی تاکید کرد: دو شرط اساسی در جهاد تبیین، علم و ادب است، اگر می خواهیم جهاد ما موثر باشد، باید عالمانه و مؤدبانه رفتار کنیم، خشونت، تندی و بدزبانی، اثر کلام را تضعیف می‌کند، اگر چه آن کلام حق باشد؛ ما برای پیروزی در عرصه ی جهاد تبیین باید خود را مسلح به انواع سبک‌ها و روش ها کنیم که یکی از موثرترین آن بهره گیری از بعد احساسات و عواطف البته بر مبنای عقل و منطق می‌باشد.

کد خبر 1221177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha