به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، «شاهین فکور» ظهر شنبه (۲۳مهرماه) در جمع اصحاب رسانه کردستان با تبریک هفته تاسیس دانشگاه علمی کاربردی و سی و یکمین سالگرد تاسیس این دانشگاه اظهار کرد: در سال 1370 طرح تاسیس این دانشگاه مطرح شد که هدف آنها تامین نیاز بازارکار بوده و از اینرو دانشگاه بدنبال تربیت نیروی ماهر و کارآمد در قالب پروژههای مهارتافزایی و کارآفرینی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان افزود: اگر راهبردهای این دانشگاه به اشتغال منتهی شود مسیر خود را درست رفته است.
وی تصریح کرد: مراکز علمی کاربردی باید به مراکز کاریابی تبدیل شود و دانشجویان را برای ایجاد شغل پرورش دهد.
فکور با اعلام اینکه دورههای پودمانی، کوتاه مدت و مهارتی از ویژگیهای دانشگاه علمی کاربردی است، اعلام کرد: این موارد دانشجو را تربیت و برای مهارتآموزی و کارآفرینی تربیت خواهد کرد.
وی یادآور شد: توجه بیشتر دولت و مسئولان به این دانشگاه برای تحقق اهداف نیاز است و باید به اهداف این دانشگاه توجه شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان با بیان اینکه هدف ما افزودن فارغالتحصیلان بیکار در جامعه نیست، افزود: در حال حاضر ۴۳ درصد فارغالتحصیلان دانشگاهها در کشور بیکار هستند.
پذیرش ۱۲۰۹ دانشجوی جدید در مراکز علمی کاربردی کردستان
فکور اذعان کرد: ۱۳ مرکز آموزشی علمی کاربردی بجز در شهرهای دهگلان و کامیاران در کل استان با ۳ هزار و ۳۰۰ دانشجو داریم و امسال نیز یکهزار و ۲۰۹ نفر دانشجوی جدید پذیرفته شدهاند.
وی تصریح کرد: اقتصاد آموزشی باید به سمت اقتصاد مهارتی پیش برود و حرکت در مسیر اکوسیستم یا زیست بوم فناوری را شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه معتقدم در سرکلاس درس مهارت ایجاد نمیشود، گفت: باید زیرساختهای فناورانه را در مراکز دانشگاهی فراهم کنیم و همه مراکز باید حداقل یک مرکز نوآوری و فناورانه داشته باشند.
فکور خاطر نشان کرد: تا پایان سال خانه خلاقیت خواهیم داشت و ایدهها نوآورانه جوانان در مراکز نوآورانه پردازش و بررسی میشود.
برگزاری چند رویداد بینالمللی در کردستان تا پایان سالجاری
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان اضافه کرد: بینالملل شدن یکی از مراکز علمی کاربردی استان کردستان نیز در دستور کارهای استان است و سعی بر این است تا پایان سالجاری باید چند رویداد دوجانبه را با اقلیم کردستان عراق در قالب کارگاه آموزشی کوتاه مدت، نمایشگاه و یا همایشی اجرا کنیم.
وی گفت: از ویژگیهای دیگر این دانشگاه داشتن مدرس خبره براساس مهارت و توانایی است که در کشور فراخوان داده میشود و یکهزار و ۵۰۰ مدرس خبره و با داشتن مهارت مختلف جذب خواهند شد.
فکور اضافه کرد: ۷۵ رشته کاردانی و ۸۰ رشته کارشناسی ناپیوسته در مراکز علمی کاربردی تدریس میشود و در چهار گروه فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و صنعت رشتهها تعریف شدهاند.
نظر شما