فروش محصولات مهمترین مشکل واحدهای صنعتی خراسان جنوبی است

پارسا گفت: مهمترین معضل و مشکل پیش روی واحدهای صنعتی خراسان جنوبی، فروش محصولات تولیدی آن ها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شیستان از خراسان جنوبی، مهدی پارسا امروز دوشنبه (25 مهر) در جلسه نشست خبری اولین جشنواره تولید دانش بنیان و کارآفرینی، فروش محصول را مهمترین معضل و مشکل واحدهای صنعتی اعلام کرد و توسعه خوشه کسب و کار را از مهمترین رسالت سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک ها برشمرد.

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی با بیان اینکه از دو سال گذشته خوشه خشکبار با محوریت محصولات مزیت دار زرشک و عناب در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با وجود شروع کار از دو سال گذشته الان وارد کار اجرایی فرایند خوشه می شویم.

 

وی افزود: خوشه به معنای مجموعه ای از فعالیت های صنعتی ایجاد شده در منطقه با تکمیل زنجیره تولید و ارائه بهتر امکانات رفاهی کمک می کند.

 

پارسا با توجه به شعار امسال افزود: مهمترین مشکلات بنگاه های تولیدی، دانش بنیان شدن آن ها است و دانش بنیان شدن واحدهای تولیدی در هیچ زمان از مسیر تحقیق و توسعه در زنجیره ارزش آفرینی محصول اتفاق نمی افتد.

 

به گفته وی باید واحدهای صنعتی طرح توسعه داشته باشند و دانش بنیان شدن را از طریق تحقیق و توسعه در زنجیره ارزش آفرینی محصول دنبال کنند.

 

وی با بیان اینکه در این جشنواره توسعه محصول و بازار خوشه خشکبار و معرفی واحدهای صنعتی در دستور کار قرار دارد و نمایشگاه نهضت ساخت داخل 140 واحد صنعتی با 170 محصول در نمایشگاه راه اندازی شده است، ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی فضای مجازی بتوان هم به صورت حضوری و هم مجازی تولیدات استان را معرفی کرد.

 

مسئول دانشگاه صنعتی بیرجند هم در ادامه شعار امسال را فرصتنی مغتنم و تکرار نشدنی برای دانشگاه ها در زمینه موضوعات دانش بنیان اعلام کرد و گفت: این دانشگاه  10 رشته مهندسی و فنی و کاربردی دارد.

 

عباسعلی رضاپور به برگزاری 15 دوره و جشنواره استارتاپ در حوزه کارآفرینی اشاره کرد و افزود: برگزاری این دوره ها باعث ایجاد شرکت های دانش بنیان می شود.  

 

وی با بیان اینکه در 5 سال اخیر در زمینه جذب دانشجویان فارغ التحصیل در بحث صنعت و اشتغال 30 درصد رشد داشته ایم، گفت: دانشگاه صنعتی 70 عضو هیأت علمی دارد که 25 درصد آنها نخبه هستند و در ارتقای شرکت بومی دانش بنیان نقش داشتند.

 

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی هم با بیان اینکه آموزش فنی و حرفه ای در حوزه آموزش های مهارتی خلاصه می شود، افزود: فنی و حرفه ای استان در قالب 19 مرکز و 330 آموزشگاه آزاد آموزش های مهارتی را دنبال می کند.

 

حسن کامرانی فرد با اشاره به این مهم که از اساسی ترین مسایل اشتغال داشتن مهارت است، یادآور شد: امسال با نگاه ویژه به مزیت های هر شهرستان، رشته های جدید شناسایی و اجرایی شده است.

 

به گفته وی برای ایجاد کسب و کار علاوه بر آموزش مهارتی باید به توسعه کارآفرینی و آموزش نرم افزاری هم باید توجه شود.

 

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان هم با بیان اینکه 20 طرح در حوزه دانش بنیان داریم، گفت: از اساتید و دانشجویان داروسازی برای پیشبرد اهداف و ورودشان به حوزه کسب و کار بهره می بریم.

 

محمدرضا میری به تفاهم نامه سه جانبه حوزه معاونت تحقیقات با غذا و دارو و دانشکده داروسازی اشاره و ابراز امیدواری کرد: با همکاری دیگر دستگاههای استان در راستای ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی، گیاهان دارویی و... گام های مثبتی برداشته شود.

 

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری خراسان جنوبی هم با بیان اینکه در بسیج علمی یا راهبرد جامع اقتصاد دانش بنیان، علوم نو ظهور و بدیع، شبکه سازی و... پیگیری می شود، گفت: 17 شرکت در حوزه های پزشکی، کشاورزی، معدن و.... فعالیت دارند که از این تعداد چهار شرکت دانش بنیان و مابقی واحد فناور است.

 

هادی ایمانی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی در چهار شهرستان گفت: امسال در آبان ماه هم 4 دوره آموزشی در شهرستان های بشرویه، بیرجند، زیرکوه و سرایان برگزار می شود.

 

وی از آغاز فعالیت خانه نخبگان خبر داد و از این مهم به عنوان ظرفیتی مغفول مانده یاد  کرد.

 

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی به انجام 6 مأموریت در زمینه های تربیت عبادی، اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی، علمی و فناورانه و... اشاره کرد و گفت: همه برنامه های دوره اول متوسطه باید به حوزه کارفرینی ختم شود.

 

مهدی نبوی ثالث افزود: در مجموع در دوره اول متوسطه 42 درصد دانش آموزان به سمت رشته های فنی و حرفه ای سوق داده شدند..

 

وی با بیان اینکه هنرستان ها هم به سمت تولید رفته اند، از تولید 20 محصول از زرشک توسط دانش آموزان خبر داد و تعداد دانش آموزان متوسطه اول را 40 هزار دانش آموز ذکر کرد.

 

به گفته وی امسال 30 هزار دانش آموز در جشنواره علمی، پژوهشی شرکت کردند که طرح 200 نفر از آنها به منطقه کشوری راه یافته است.

 

وی با بیان اینکه مشکل کارآفرینی باید از طریق فرهنگ پیگیری شود، خواستار راه اندازی هنرستان بهیاری دخترانه و پسرانه در بیرجند شد.

 

دبیر اجرایی جشنواره تولید دانش بنیان و کار آفرینی با اشاره به کار مشترک با همکاری سازمان های دولتی، دانشگاهها و صنعت، گفت: با افتتاح این جشنواره در پیش رویدادها کارگاههای آموزشی برای آماده شدن شرکت کنندگان در رویداد اصلی برگزار می شود.

 

احمدی از مشکلات تولید کننده ها به آشنا نبودن با قوانین تولید و الزامات اشاره کرد و گفت: در کارگاههای آموزشی از صفر تا صد کار شامل کار با موبایل، نورپردازی، صوت، فتوشاپ و...آموزش داده می شود.

 

وی با بیان اینکه اختتامیه جشنواره در 8 آذر ماه برگزار می شود، از رسانه ها خواست انعکاس اقدامات را به عنوان وظیفه اجتماعی و رسالت اجتماعی انجام داده و در پایان خروجی کار را از دستگاههای متولی مطالبه کنند.

 

به گفته وی در این جشنواره رویداد توسعه محصول و بازار خوشه خشکبار، فراورده های جانبی، دارویی، غذایی و... و رویداد تولید محتوای دیجیتال محصولات واحدهای صنعتی و خوشه های کسب و کار در دستور کار قرار دارد و با توجه به اعلام آمادگی برخی شرکت های خصوصی سه نفر برگزیده این جشنواره به استخدام این شرکت ها در می آیند.

 

وی تأکید کرد: باید از شعار محوری خارج شده و به صورت عملیاتی کار را پیش برد.

 

 

 

کد خبر 1224277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha