به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، حاج حسین یکتا از روایتگران جبهههای دفاع مقدس برای ارائه چندین سخنرانی و جلسات کاری فردا سه شنبه 26 مهرماه سال جاری در استان کردستان حضور خواهد یافت.
این نویسنده و شخصیت فرهنگی، مروج فرهنگ ایثار و شهادت و روایتگر جبهههای جنگ دفاع مقدس علاوه بر حضور در نشستهای روشنگرانه و سخنرانی در موضوعات مختلف، با مقامات بلندپایه استانی و فرهنگی استان کردستان نیز دیدار و گفتگو خواهد داشت.
حاج حسین یکتا یا همان «محمد حسین حسینی یکتا» متولد ششم آذرماه سال ۱۳۴۶ در قم است که دهه اول عمر وی از سال ۴۶ تا ۵۶ به کودکی و در قم و کوچه پس کوچههای «خاکفرج» و خیابان «چهار مردان» گذشت.
آغاز دهه دوم عمر حاج حسین یکتا در سال ۵۶ با روزهای انقلاب رنگ هیجان به خود گرفت و پایش را به انجمن اسلامی مسجد «صاحبالزمان(عج)» محله «خاکفرج» باز کرد و شد رفیق گرمابه و گلستان «جعفر» پسر «آیتالله احمدی میانجی»، دههای که با انقلاب شروع شود اگر با جنگ و جبهه تمام شود خیلی عجیب نیست. پسربچهای که عاشق صحنه انفجار کوکتولمولوتوف بود چند سال بعد اسلحه به دوش مقابل دشمن بعثی ایستاد و در عملیاتهای «والفجر ۳»، «والفجر ۴»، «بدر»، «والفجر ۸»، «کربلای 1»، «کربلای 4»، «کربلای ۵» و «نبرد دریا»، شاهد یک شبه مرد شدن خودش و همبازیهای دوران کودکیاش و سختتر از آن شاهد پروازشان بود.
دهه سوم از سال ۶۶ تا ۷۶ با تلخی قطعنامه شروع شد و پایان دهه سوم با رحلت امام از آغازش تلختر شد.
روزهای خداحافظی از جبهه و بازگشت به زندگی شهری، دوباره همگام پدر به مغازه رفتن و کمک کردن، ورود به مدرسه علمیه معصومیه و چشیدن طعم طلبگی، راهاندازی گردان حضرت معصومه(س) با همرزمانش در مدرسه، شروع فعالیتهای فرهنگی و سفر به بعضی از کشورهای منطقه جهت ارتباطگیری با دیگر مسلمانان را تجربه کرد.
دهه چهارم از سال ۷۶ تا ۸۶ روزهای حضور حاج حسین یکتا در دانشگاهها و روایتگری از روزهای جنگ و آغاز راه پر نورِ راهیان نور، راهاندازی موسسه طلایهداران نور و مجموعههای تابع، همچون ستاد راهیان نور «شهید صیاد» و شهید «نادر مهدوی» و «شهید آوینی»، سازماندهی خادمین در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، راهاندازی و دبیری ستاد مرکزی راهیان نور کل کشور شد.
و اما دهه پنجم از سال ۸۶ تا ۹۶ گذراندن روزهای پر التهاب فتنه ۸۸ و راهاندازی جبهه فرهنگی انقلاب تحت عنوان بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا و کمک در شکلگیری سازمان اوج و سراج و شبکه تلویزیونی افق، راهاندازی بنیاد کرامت امام رضا(ع) در آستان قدس رضوی، در نهایت راهاندازی جمعیت امام رضاییها جهت محرومیتزادیی، هدایت کمکهای خیرین و یاریرسانی به آسیبدیدگان حوادث طبیعی مثل زلزله و سیل، سپری شد.
نظر شما