انتقاد فرماندار سرایان از عدم استقرار متخصص کودکان و بیهوشی در این شهرستان

رضوی با انتقاد از عدم استقرار ۸ ماهه پزشک متخصص اطفال و نبود ۱۴ ماهه پزشک متخصص بیهوشی در شهرستان سرایان گفت: حداقل انتظار مردم و مسئولان، شنیدن جواب قانع کننده از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، «یاسر رضوی» امروز چهارشنبه (۲۷ مهر) در ششمین جلسه شورای اداری سرایان با انتقاد از عدم حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با توجه به دعوت قبلی در جلسه شورای اداری سرایان اظهار کرد: مدت ۸ ماه است که پای رئیس دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان سرایان علی رغم وجود مشکلات و مطالبات بحق و قول‌های داده شده باز نشده است.

 


فرماندار سرایان با یادآوری عدم استقرار ۸ ماهه پزشک متخصص اطفال و همچنین نبود ۱۴ ماهه پزشک متخصص بیهوشی علی رغم اتمام یک دوره تخصیص نیرو و تعلل ۸ ماهه برای اقدام در حوزه کمیسیون ماده ۲۳ بیمارستان سرایان و تحقق نیافتن قول دو دستگاه دیالیز را از جمله مسائل، مطالبات مردم و مسئولان شهرستان عنوان کرد.

 


وی بر پیگیری حق محرومیت ویژه و بحث تخصیص و جذب نیروی انسانی متخصص تاکید کرد و تحول جدی و تغییر نگاه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان به حوزه بهداشت و درمان شهرستان سرایان را خواستار شد.

 


وی در ادامه از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان خواست تا با بازنگری درخصوص قوانین تخصیص متخصص و سطح بندی های حوزه درمان، زمینه های رفع تبعیض و ارائه خدمات بیشتر را  در حوزه بهداشت و درمان به مردم شهرستان سرایان را فراهم کنند.

 


رضوی در ادامه خاطرنشان کرد: نتیجه ۸ ماه نبود پزشک متخصص در شهرستان فوت بالغ بر سه کودک معصوم است.

 


وی با توصیه به مسئولان شهرستان مبنی بر پرهیز از ایجاد فضای دوقطبی سازی در شهرستان تصریح کرد: باید قائل به آنچه که حق شهرستان از لحاظ امکانات و تجهیزات است بوده، اما حداقل انتظار مردم و مسئولان، شنیدن جواب قانع کننده از سوی آنهاست.

 


امام جمعه سرایان هم در ابتدای جلسه با اشاره به منشور اخلاقی حضرت علی علیه‌السلام، مسئولان را بر انجام به موقع امور توصیه و گفت: مردم را در پیچ و خم‌های اداری قرار ندهید و  وعده های داده شده را عملیاتی کنید.

 

حجت الاسلام غلامرضا مرتضائی نیا با بیان اینکه امروز نقطه ضعف مسئولان وعده های عمل نشده است، تصریح کرد: وعده های داده شده را باید تا حد توان عملی کرد.

 


دکتر غلامرضا ارجمندی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم به نیابت از رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این جلسه با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان سرایان و مشکلات و موانع پیش روی دانشگاه، به برخی از سوالات مطرح شده در این حوزه پاسخ داد.

 

وی با تشریح اقدامات انجام شده و در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی در حوزه درمانی سرایان، در پاسخ به سوالات مطرح شده گفت: از ابتدای فعالیتم و از زمان الحاق سرایان به استان تلاش‌ مسئولان استانی بر ادای حقوق مردم سرایان در مباحث بهداشت و درمان بوده است.


وی قول‌های تحقق یافته مبنی بر راه اندازی بخش دیالیز و تامین پزشک تخصصی پنج رشته پایه را در این بیمارستان را یادآور شد و با توجه به مشکلات بوجود آمده در خصوص پزشک اطفال خاطرنشان کرد: متخصص اطفال در اولین فرصت ظرف یک تا دو ماه آینده بعد از توزیع نیروهای انسانی به شهرستان سرایان اختصاص خواهد یافت.


ارجمندی افزود: تمام تلاش ما براین است که حق مردم این شهرستان در تامین نیروهای متخصص پنج رشته پایه که متاسفانه بدلیل اختلالاتی با مشکل مواجه شده است، تامین شود.


وی با اشاره به حوزه تجهیزات پزشکی از اختصاص یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال و سی تی اسکن به بیمارستان سرایان خبر داد که ظرف چند ماه آینده در بیمارستان امام علی(ع) شهرستان  نصب خواهد شد.


معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به تلاشهای این دانشگاه در خصوص پیگیری ارتقای بیمارستان سرایان از ۳۲ تختخواب به ۶۴ تختخوابی اشاره کرد و گفت: در دو مقطع این موضوع با امضا وزرای بهداشت پیگیری و مورد تایید قرار گرفت ولی تاکنون مورد موافقت سازمان برنامه و بودجه قرار نگرفته است که با هماهنگی‌های انجام شده در حضور استاندار و نماینده مردم سرایان، تصمیم براین شد که برنامه توسعه بیمارستان امام علی(ع) سرایان از محل اعتبارات استانی به مساحت سه هزار متر مربع در آینده نزدیک عملیاتی می شود.


وی در ادامه یکی از مشکلات تامین نیروهای تخصصی در استان را بحث حذف محرومیت ویژه در ۶ شهرستان برخوردار از این حق ویژه از دو سال گذشته عنوان کرد و تصریح کرد: در بحث تامین نیروی تخصصی متاسفانه در استان آمار نیروی انسانی بومی تحصیل کرده پایین است و بیشتر نیروهای طرحی غیر بومی هستند.


دکتر ارجمندی با بیان اینکه پزشکان متخصص اختصاص یافته به استان از ماندگاری چندانی در استان برخوردار نیستند، تصریح کرد: سالانه ۶۰ تا ۷۰ پزشک متخصص به استان تخصیص می یابد و در پایان سال بیشتر از پنج نفر در استان نمی مانند.


وی خاطرنشان کرد: باید تدبیری در راستای اعطای امتیازات به پزشکان بومی داده شود تا در زمان اخذ تخصص در همین منطقه، زمینه خدمتشان فراهم شود.


وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹ تخت فعال بیمارستانی در شهرستان سرایان موجود است به بهره برداری از فاز اول کلینیک ویژه سرایان اشاره کرد و تحقق فاز دوم این کلینیک با کمک خیرین سرایانی را در توسعه فضای فیزیکی بیمارستان سرایان مثمرثمر توصیف کرد و افزود: خیرین شهرستان تاکنون در اجرای فاز دوم کلینیک بالغ بر ۶ میلیارد تومان کمک کردند.

 

 

کد خبر 1224909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha