کانون های مساجد پایگاهی مهم برای ارائه خوراک فرهنگی جوانان نسل امروز است

میرشکار گفت: امروزه جوانان نیازمند خوراک فرهنگی مناسب هستند و کانون های مساجد باید آنان را در برابر برنامه های ضدفرهنگی دشمن واکسینه کنند و غفلت از فرمایشات رهبری قطعا بازنده بودن در میدان جنگ فرهنگی با دشمن است باید در جبهه فرهنگی مجهز ورود کرد.

خبرگزاری شبستان- استان مازندران؛ کانون های مساجد همواره پایگاهی برای توسعه برنامه های ارزشی و دینی و معرفتی در کنار برنامه های فرهنگی و هنری بوده اند و در سال های اخیر این برنامه ها با همکاری و هماهنگی بیشتری توسط کانون مساجد در حال اجرایی شدن است.

 

کانون های مساجد امروزه پایگاه محکمی برای گفتمان سازی انقلاب هستند و باید این پایگاه فرهنگی و هنری و ارزشی حفظ و با ارائه برنامه مناسب برای برون رفت از مشکلات و دغدغه ها برنامه ریزی کرد.

 

یکی از دغدغه های رهبری در دیدار با روحانیت خراسان شمالی در سال 1391 توجه به برنامه های فرهنیگ و هنری کانون مساجد و تاکید بر اتحاد کانون فرهنگی هنری مساجد با بسیج، دوری و جلوگیری از تنش و اختلاف، همکاری تنگاتنگ با روحانیت، توجه به فرهنگ مطالعه، خوش خلقی و معرفت افزایی و... بوده است که در همین راستا گفتگویی را با حمیدرضا میرشکار مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری سروش آمل انجام داده ایم که متن این گفتگو در ذیل می آید:

 

* کانون های مساجد چقدر نزدیک شده‌اند به آن چیزی که رهبر معظم انقلاب از این پایگاه‌ها توقع دارد؟

متاسفانه امروزه تمام فعالیت های کانون مساجد تحت الشعاع  مسائل مالی است که متاسفانه کانون مساجد در این بخش در هیچ زمینه ای پشتیبانی مالی نیستند و پوشش مالی وجود ندارد.

 

* برنامه کانون‌های مساجد برای رسیدن به خواسته و توقع رهبری در گذشته، حال و آینده چه بوده، هست و خواهد بود؟

برنامه های کانون بیشتر دستور العملی است و براساس برنامه های  ارائه شده سالانه اجرایی می شود و در راستای برنامه هایی برای رسیدن به خواسته و دغدغه های رهبری بسیاری از کانون ها خودجوش عمل کرده اند و در کنار دستور العمل ها خودمان برای افزایش اتحاد و همبستگی و اجرای برنامه ها پیشقدم هستیم.

 

* فعالیت کانون‌های مساجد برای رسیدن به خواسته و توقع رهبری را چگونه ارزیابی می کنید؟

اجرای هر برنامه و رسیدن به هدف نیازمند برنامه و امکانات است و تا زمانی که فکری برای بودجه مالی و حمایت های مالی نشود؛ نمی توان به برنامه ریزی ها امیدوار بود و در همین راستا در کانون فرهنگی هنری سروش آمل با کمک خیران فعالیت های فرهنگی برای رسیدن به خواسته و فرمایشات رهبری اجرایی شده و در دست انجام است؛ اما کانون های مختلفی با مشکلات فراوان مالی مواجه هستند و در این بخش کمتر فعالیت شده است.

 

* آیا کانون‌ها توانسته‌اند به نقطه مطلوب خود برسند؟

کار کانون مساجد منحصر شده به دستورالعمل ها و ارائه گزارش است و هیچ گونه پشتیبانی مالی ، فکری و فرهنگی انجام نمی شود و این مساله افراد را از رسیدن به نقطه مطلوب و برنامه درازمدت برای توسعه و رشد کانون ها باز می دارد؛ امتیازدهی و رتبه بندی کانون ها اصلا قابل قبول نیست و به نوعی بنده اصلا قبول ندارم این رویه را و باید به صورت عملیاتی برنامه ها اجرایی شود و به عکس و فیلم و ارائه گزارش بسنده نشود.

 

* اگر نسبت به پیام رهبری غافل شویم چه اتفاقی برای کانون‌های مساجد خواهد افتاد؟

امروزه جنگ در کف میدان فرهنگی است و تنها با عکس و فیلم نمی شود با دشمن در برنامه های ضدفرهنگی که جوانان ما را نشانه رفته اند؛ مبارزه کرد و لذا باید در راستای فرمایشات رهبری با اتحاد وارد عمل شده و جوانان را در برابر برنامه های ضدفرهنگی دشمن واکسینه کنیم و غفلت از فرمایشات رهبری قطعا نابودی و بازنده بودن در میداان جنگ فرهنگی با دشمن است و لذا باید با همه امکانات فرهنگی با دشمن مقابله کرد.

 

* کانون فرهنگی هنری تراز چه کانونی است از نظر شما؟

امروزه جدب جوانان نسل جدید به مساجد کار بسیار مشکلی است و اگر جذاب سازی و خوراک مناسب برای جوانان نداشته باشیم نمی توان در این راستا موفق شد و لذا باید در کانون تراز انقلاب بدنبال راهکار جدید برای جذب جوانان و نوجوانان دهه 80 و 0 به مساجد و کانون مساجد و برنامه های فرهنگی باشیم.

کد خبر 1225290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha