مراکز درمان زوج‌های نابارور در کردستان پاسخگوی نیاز جمعیت استان نیست

اسماعیلی گفت: در سطح استان کردستان دو مرکز خصوصی و دولتی برای درمان زوج‌های نابارور وجود دارد، اما پاسخگوی نیاز جمعیت استان نیست و مردم برای درمان به ناچار به خارج از استان می‌روند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، انور اسماعیلی پیش از ظهر یکشنبه (۱آبان) در جمع اصحاب رسانه استان ضمن گرامیداشت هفته بیمه سلامت که از ۳۰ مهر آغاز و تا ۶ آبان ادامه دارد، اظهار کرد: روزهای این ایام با عناوین مختلف نامگذاری شده‌اند که نخستین روز این هفته با عنوان بیمه سلامت، جوانی جمعیت و حمایت از زوجین نابارور نامگذاری شده است.



اسماعیلی یادآور شد: در سطح استان کردستان دو مرکز خصوصی و دولتی برای درمان زوج‌های نابارور وجود دارد، اما پاسخگوی نیاز جمعیت استان نیست و مردم برای درمان به ناچار به خارج از استان می‌روند.

 

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد حاصل از درمان افزود: مراجعه مردم استان کردستان برای درمان به استان‌های دیگر موجب خارج شدن اعتبارات و اقتصاد درمان از کردستان و ورود آن به استان‌های دیگر می‌شود و تا زمانی که نتوانیم این هزینه‌ها را به استان برگردانیم، بخشی از عوامل توسعه استان را از دست می‌دهیم.

 

مدیرکل بیمه استان کردستان از اجرای طرح درمان ناباروری در سطح استان از بهمن ماه سال گذشته تا کنون خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح، در دو مرکز ناباروری استان دو میلیارد و ۱۰۰میلیون تومان با هدف حمایت از زوج‌های نابارور هزینه شده است.

 

به گفته اسماعیلی، هر ماه به طور میانگین در این مراکز ۵۰ پرونده فقط برای مراجعان داخل استان تشکیل می شود و به نظر می رسد این میزان هزینه برای استان کردستان نسبت به سایر استان های کشور، کم است و انتظار می رفت که این اعتبار بیشتر باشد. اما چون زیرساخت های استان فراهم نیست این مهم تحقق نمی یابد.

 

وی از راه اندازی دو مرکز دیگر در حوزه ناباروری در شهرستان های سقز و مریوان خبر داد و افزود: افزایش میانگین خدمات مراکز ناباروری در سطح استان کردستان تا حد میانگین کشوری باید از اولویت ها و مطالبات مردم و مسئولان استان باشد.

 

ماهانه ۱۶۰ هزار نسخه الکترونیکی سرپایی صادر می‌شود

وی دومین روز هفته را سلامت الکترونیک و سازمان هوشمند عنوان کرد و گفت: در ماه حدود ۱۶۰ هزار نسخه الکترونیکی سرپایی صادر می‌شود و الکترویکی شدن بیمه موجب شده در پرداخت مطالبات هیچ بهانه‌ای وجود نداشته باشد و در صورت تاخیر بیانگر عدم پیگیری مدیریتی است.



مدیرکل بیمه سلامت کردستان با اشاره به اینکه مطالبات ماههای گذشته پرداخت شده است، افزود: در راستای اجرای پیش دارویار در حوزه سرپایی ماهانه تا ۲۰ میلیارد تومان پرداخت می‌شود و در حوزه بستری نیز ماهانه حدود ۳۰ میلیارد تومان است که بالای ۵۰ مبلیارد در استان در حوزه بستری و سرپایی پرداخت می‌شود.



وی با بیان اینکه یک میلیون و ۱۰۰ هزار بیمه شده در استان داریم که از این تعداد ۵۵۰ هزار روستایی و ۳۵۰ هزار شهری رایگان خدمات بیمه دریافت می‌کنند و حدود ۲۰۰ هزار نفر نیز مبالغی بابت خدمات بیمه پرداخت می‌کنند، اعلام کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان سال هزینه‌های حوزه بیمه سلامت به ۷۰۰ میلیارد تومان برسد.



مدیرکل بیمه سلامت کردستان با بیان اینکه در سنوات اخیر تعداد مراکز بیمه سلامت افزایش یافته است، افزود: تاکنون حدود ۹۵۰ مرکز بیمه سلامت در استان وجود دارد که تعدادی از این مراکز مطالب بخش خصوصی است.




وی پوشش همگانی و افزایش حمایت مالی را از دیگر عناوین روزهای هفته بیمه سلامت خواند و گفت: سه دهک اول غیر بیمه‌ای در استان نداریم و کسانیکه از وضعیت بیمه خود خبر ندارند می‌توانند با شماره‌گیری ستاره ۱۶۶۶ مربع می‌توانند از داشتن یا نداشتن بیمه سلامت آگاه شوند.



مدیرکل بیمه سلامت کردستان اضافه کرد: بیمه سلامت، سالمندی، پیشگیری و توانبخشی از دیگر عناوین این هفته است که خدمات ارائه شده به سالمندان تا ۷۰ درصد مورد حمایت قرار می‌گیرد.



اسماعیلی تصریح کرد: ۵۵۰ هزار نفر در روستا و ۳۵۰ هزار نفر شهری در استان تحت پوشش پزشک خانواده هستند.



وی آخرین روز هفته بیمه سلامت را مشارکت‌های اجتماعی و خیرین سلامت خواند و اعلام کرد: در بحث بیمه سلامت می‌توانیم از ظرفیت خیرین استفاده ببریم.

 

 

 

کد خبر 1225778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha