«سیدرضا مرتضوی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان در خصوص نهضت جهش تولید درقرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص)، اظهار داشت: طبق تجربه در هر فعالیتی که نگاه و تفکر بسیجی در انجام امور حاکم شد موفقیت ها یکی پس از دیگری اتفاق افتاد و بالعکس هرکجا که به سمت نگاه بوروکراتیک اداری، سازمانی و وظیفه گرا رفتیم با عقب گرد مواجه شدیم.
استاندار اصفهان ادامه داد: امروز این تفکر و نگاه بسیجی در بسیاری از مدیران دستگاه های اجرایی حاکم است و همه به صورت شبانه روزی برای کاهش مشکلات و پیشرفت کشور تلاش می کنند، میان مدیران این نگاه که بایستی از فرصتی که خداوند در اختیارمان گذاشته در راستای خدمت به مردم بهره ببریم؛ وجود دارد.
وی بیان کرد: حال که سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان و سازمان بسیج مهندسین استان اصفهان به میدان آمده اند تا شاهد جهش تولید و چرخش روان چرخ اقتصاد کشور باشیم؛ ما نیز این موقعیت را به فال نیک گرفته و از این پیشنهاد استقبال می کنیم.
مرتضوی خاطرنشان کرد: تصمیماتی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اخذ و مصوباتی به دست می آید که قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا(ص) می تواند با یک نگاه عمیق وکاربردی در رصد، پایش و پیگیری مصوبات و در نهایت باز گرداندن واحدهای صنعتی و تولیدی به چرخه فعالیت نقش ایفا کند.
وی نقش قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا(ص) را در بازگرداندن واحدهای تولیدی راکد به چرخه فعالیت به راهنما، مشاور و همراه تشبیه کرد و گفت: این قرارگاه می تواند بعنوان یک بازوی کارآمد و قوی به ثمربخش بودن تصمیمات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کمک کند تا بتوانیم کام صنعتگران و تولیدکنندگان را در فعالیت های اجرایی و توسعه ای شیرین کنیم، این بازوی مطمئن و پیگیر در انتخاب های صحیح در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نقش آفرینی خواهد کرد.
استاندار اصفهان فعالیت قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا(ص) را دو سویه ارزیابی واظهار کرد: در این قرارگاه نه تنها تولید کننده و صنعتگر برای رفع مشکلات و موانع تولید تلاش خواهد کرد که نیروهای قرارگاه نیز بایستی خود را در روان شدن چرخ تولید و صنعت موثر بدانند.
مرتضوی در این خصوص تشکیل کمیته ای مرتبط را در حوزه معاونت اقتصادی استانداری اصفهان ضروری دانست و گفت: در این کمیته فرایندی مناسب وکاربردی برای قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا(ص) تعریف شود و در خصوص چگونگی ارجاع موارد به قرارگاه، مأموریت های اصلی قرارگاه، نحوه ورود و خروج پرونده ها، گزارش گیری و فرایند همراهی صنعتگر و تولیدکننده تا حصول نتیجه، بحث و تبادل نظر شود. هدف صرفاً ارجاع پرونده ها به قرارگاه نیست بلکه تأثیر ارجاع رصد شود تا از این ظرفیت قوی کمال استفاده را ببریم.
نظر شما