دوسالانه قصه گویی نهال امید سمنان با معرفی برترین ها پایان یافت

طاهریان با اشاره به تجلیل نفرات برتر دوسالانه قصه گویی نهال امید سمنان گفت: این جشنواره با هدف ترویج کتابخوانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،« محمد طاهریان» در مراسم اختتامیه دومین دوسالانه قصه گویی نهال امید با بیان اینکه دوسالانه قصه گویی در مرحله استانی به پایان رسید و در مرحله کشوری، نفرات برتر دوباره با هم به رقابت می‌پردازند، گفت: قصه‌ها همواره پند آموزی خودشان را دارند و در دین مبین اسلام نیز به صورت خاص به مقوله قصه گویی پرداخته شده و یک چهارم آیات الهی به صورت قصه هستند و در این حکمت خاصی نهفته است.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه بسیاری از درس‌ها و آموزه‌های دینی ما از زبان داستان بیان و نقل می‌شوند،اظهار کرد: امسال برای دومین سال شاهد بودیم که رویداد قصه گویی با حضور ۴۰۳ نفر در مرحله ابتدایی برگزار شد که رکوردی محسوب می‌شود و استقبال بسیار از این رویداد خوب بوده است.

 

وی از راه یابی ۷۴ نفر به مرحله استانی رقابت دوسالانه قصه گویی استان در دو بخش دیجیتال و صحنه‌ای خبردادوافزود: در بخش دیجیتال ۳۷ نفر و در بخش صحنه‌ای ۲۷ نفر برگزیده شدند که در دو روز گذشته با هم به رقابت پرداختند.

 

طاهریان بیان کرد: در بخش دیجیتال ویژه کتابداران صفورا عربیان از مهدی شهر، معصومه مرادی مرام از شاهرود و مرضیه بهادری از میامی نفرات اول تا سوم شدند در بخش دیجیتال ویژه سایر افراد مهدیه سادات باقری و طلعت سادات حارث آبادی از شاهرود اول و دوم و الله حسنی از گرمسار رتبه سوم را کسب کردند.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان افزود: در بخش صحنه‌ای ویژه کتابداران طاهره نظری از سمنان اول، مریم مهرپویا از گرمسار دوم و سمیه رجبی از شاهرود سوم شدند در بخش سایر نیز محبوبه صرفی از دامغان اول شد و عسل نیکو و محترم ترحمی از سمنان دوم و سوم شدند.

 

«مصطفی مرادی» نیز در این مراسم ضمن اشاره به اهمیت قصه در بهبود تمرکز و قوه تخیل کودکان، تاکید کرد: کاهش استرس و اضطراب یکی از مواردی است که در سایه قصه گویی می‌توان به آن دست یافت.

 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سمنان با بیان اینکه قصه کمک می‌کند تا فرزندانمان را متناسب با آئین و سنن فرهنگی و ملی و مذهبی، تربیت کنیم، افزود: برگزاری رویدادهایی از این دست می‌تواند در ترویج فرهنگ کتابخوانی و توجه والدین به کتاب و قصه گویی مؤثر باشد.

 

وی با اشاره به توسعه کارکردهای اجتماعی کتابخانه های عمومی، تاکید کرد: ما نیازمند گذار از نقش سنتی کتابخانه های از شهر و استان و کشورمان هستیم چرا که بخش مهمی از رویدادهای فرهنگی ما در ارتباط با کتاب است لذا باید کتابخانه های عمومی را به سمت پاتوق‌های فرهنگی و فرهنگسراها سوق دهیم تا کمک کنیم تا کتابخانه ها از نقش‌های سنتی خود فاصله بگیرند.

 

در پایان این مراسم، نفرات برگزیده مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

 

 

کد خبر 1226387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha