مسعود حمیدینژاد در حاشیه برپایی اولین نمایشگاه تخصصی حوزه کودک و نوجوان در خوزستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان اظهار کرد: در سطح استان به خصوص اهواز مجموعهای اینچنینی که از نظر شادی و نشاط و تنوع برای فرزندان آموزنده و آموزشی باشد، کم داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان افزود: نمایشگاه از نظر تنوع نوشتافزار و امکانات و فضایی که مهیا شده که کودکان و نوجوانان بتوانند در آن حضور پیدا کنند، کاری ارزشمند است مخصوصا که کمیته امداد استان نیز شرایطی فراهم کرده که بچههای مناطق محروم از این نمایشگاه دیدن کرده و لوازم مورد نیاز خود را خریداری کنند.
وی اضافه کرد: مسابقاتی که برگزار میشود، فضای شاد دینی، پرنشاط و اعتقادی که فراهم شده از نقاط مثبت این نمایشگاه است و به نظرم برپایی این گونه فضاها نه به صورت مستمر ولی هر چند ۲ الی سه ماه یک بار انجام شود.
حمیدینژاد در خصوص اقدامات آموزش و پرورش در زمینه آشنایی دانشآموزان با مفاهیم دینی و اعتقادی تصریح کرد: آموزش به تنهایی یا پرورش به تنهایی نمیتواند در رشد و تعالی انسانها مؤثر باشد چرا که آموزش و پرورش 2 بال یک پرنده هستند که باید با هم رشد کنند.
وی ابراز کرد: به همین دلیل برنامههایی را در زمینه پرورشی چه برای معلمان که نسبت به دانشآموزان اولیتر هستند چرا که تربیت فرزندان به دست آنها انجام میشود و در کنار آن برای دانشآموزان برنامهریزی کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه باید از سنین کودکی، فرزندان را با آموزهها و مسائل دینی و اعتقادی آشنا کرد ادامه داد: در این راستا برای هر ۲ گروه برنامههایی را در قالب قرارگاه فرهنگی تربیتی آغاز و رابطینی در هر شهرستان مشخص کردیم که وظیفه آنها این است که برنامههای فرهنگی را برای استان هماهنگ کنند و بتوانیم بحث عدالت آموزشی را در مسائل تربیتی دنبال کنیم.
وی با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش در جذب کودکان بازمانده از تحصیل عنوان کرد: اعلام میکنیم هر کسی دانشآموزی را سراغ دارد که به هر دلیلی از تحصیل بازمانده به ما معرفی کند و حتی میتواند با ورود به سامانه شکایات، اسم و آدرس دانشآموز را بدهد و ما به درب خانه آنها میرویم و مشکلات آنها را چه در بعد مادی و مالی و چه تردد و ... را پیگیری و رفع میکنیم.
حمیدی نژاد اذعان کرد: همه تلاش ما این است که هیچ دانشآموزی از تحصیل باز نماند اما گستردگی استان، بحث عشایر و پراکندگی آنها، خستگی و دوری راه و بعضا تفکر و اندیشه برخی خانوادهها و ... همه باعث شده برخی دانشآموزان دچار مشکلاتی شوند که آمادگی داریم هم با خانوادهها صحبت و هم زمینه را برای بازگرداندن دانشآموزان به مدرسه به هر شکلی فراهم کنیم.
وی یاد آور شد: حدود ۱۰ هزار دانشآموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شده که امسال زمینه تحصیل قریب به چهار هزار نفر از آنها را فراهم کردیم و مابقی را نیز به صورت مستمر دنبال میکنیم؛ بنای ما این است که حتی یک دانشآموز بازمانده از تحصیل هم نداشته باشیم.
نظر شما