به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، اسماعیل جانعلی پور، امروز( ۸آبان) در آئین اختتامیه هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب و تجلیل از روستاهای دوستدار کتاب در روستای مرزونآباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل با بیان اینکه اقدامات این روستا در حوزه کتاب و کتابخوانی ارزشمند و درخورتحسین است، اظهار کرد: امروز در هزار روستا کتابخانه عمومی روستایی داریم. در بیش از انقلاب این تعداد شاید به تعداد انگشتان یک یا دست نمی رسید.
مدیرکل مجامع تشکل ها و فعالیت های فرهنگی به عضویت چند صد هزار کودک و نوجوان در کتابخانه های عمومی نیز ظرفیت عظیمی برای تقویت حوزه فرهنگی کشور محسوب می شود،گفت: امید است این روستا که عنوان روستای دوستدار کتاب را دارد در سایر فعالیت های کتابخوانی نیز بدرخشد.
وی با بیان اینکه هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب با هدف پشتیبانی از برنامه ها، فعالیت ها، اقدامات انجام شده و طرح های ابتکاری در حوزه کتاب و کتابخوانی در راستای تقویت هویت ایرانی اسلامی، امیدبخشی توسعه کسب و کارهای فرهنگی و هنری محلی و بومی و محرومیت زدایی با محوریت فرهنگ در میان روستاییان و عشایر سراسر کشور برگزار شده است، اظهار کرد: ۲۸۵روستا از استان های سراسر کشور به هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب مدارک لازم را ارسال نموده اند که از مجموع آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره پس از بررسی و انجام مرحله غربالگری تعداد 50 روستا به مرحله داوری نهایی راه یافته اند.
جانعلی پور گفت: پس از انجام مرحله نهایی داوری تعداد 9 روستای برگزیده و یک روستا به عنوان روستای استمرار معرفی شد.
وی از درخشش ۲ روستای مرزونآباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل و روستای عرب محله بخش رودبی جنوبی شهرستان ساری خبر داد و یادآورشد:یکصد میلیون تومان برای تجهیز کتابخانه روستای درویش خیل اعتبار درنظر گرفته شده است.
جانعلی پور بیان کرد: پس از مازندران نیز استانهای دیگر مثل سه روستا در همدان، خوزستان و آذربایجان غربی در نوبت برگزاری مراسم اختتامیه هستند.
نظر شما