به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، استاندار ایلام، عصر امروز(۸ آبان) در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا با گرامیداشت سالروز شهادت نوجوان شهید «حسین فهمیده» گفت: شهید فهمیده الگویی مناسب و تمام عیار برای نوجوانان و جوانان است.
« حسن بهرام نیا» با اشاره به حوادث و اغتشاشات اخیر اظهار کرد: بخشی از اغتشاشگران مزدبگیر ایادی صهیونیستها و تکفیری ها هستند که هر دو در یک آبشخور هستند.
استاندار ایلام به جوانانی که تحت تأثیر هیجانات داخلی وارد خیابانها می شوند، توصیه کرد فریب مزدبگیران را نخورند.
وی با بیان اینکه اغتشاش و آسیب رساندن به اموال عمومی مورد تنفر همه مردم در سراسر کشور است، افزود: از مصادیق این تنفر حضور گسترده مردم در روز جمعه در سراسر کشور بود که از تکفیریها اعلام برائت کردند.
نماینده عالی دولت در استان حادثه تلخ در حرم شاهچراغ شیراز و شهادت جمعی از هموطنان را از مصادیق جنایت تکفیری ها عنوان کرد و افزود: در این حادثه دردناک، مردمی که برای زیارت در این مکان مقدس حضور پیدا کرده بودند توسط یک تکفیری به رگبار گلوله بسته شدند و خونشان بر زمین ریخته شد.
بهرام نیا با اشاره به اینکه امیدواریم جوانان عزیز و رشید ما تحت تاثیر عوامل مزدور و مزدبگیر صهیونیستها و آمریکا قرار نگیرند، تصریح کرد: جوانان نه از روی ایدئولوژی بلکه عمدتاً بر اساس هیجانات داخلی در این اغتشاشات حاضر شدند و باید صف خودشان را از اغتشاشگران جدا کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: با توجه به نیاز برخی مناطق استان به نفت سفید، شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه ایلام برای مدیریت این موضوع بعد از شناسایی های لازم از سوی شرکت گاز، باید ظرف دو هفته آینده نسبت به برقراری سوخت زمستانه اقدام نماید.
استاندار ایلام افزود: به منظور جلوگیری از عرضه خارج از شبکه سوخت لازم است مصوبات کمیسیون اجرا شود و سهمیه شرکت های صنعتی و تولیدی و کشاورزی متناسب با میزان تولید در نظر گرفته شود.
بهرام نیا خاطرنشان کرد: کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا مرتبط با اقتصاد کشور است و ارتباط مستقیمی با درآمد کشور دارد، از همین رو بر همه واجب است بصورت جدی به این موضوع ورود کنند به خصوص مدیرانی که بصورت مستقیم در این رابطه مسئولیت دارند.
وی اضافه کرد: در همین راستا در استان ایلام نیز این موضوع مورد توجه قرار گرفته که عملکرد برخی دستگاههای اجرایی در این رابطه خوب و در برخی دستگاههای اجرایی مرتبط نیاز است جدی تر از گذشته به بحث مبارزه با قاچاق ورود پیدا کنند.
بهرام نیا با بیان اینکه عدم ورود به این موضوع موجب تورم و هرج و مرج در بازار می شود، از مجموعه دستگاههای مرتبط با بازرسی خواست تا بصورت میدانی نظارت ها را با جدیت بیشتری انجام دهند و مصمم تر از گذشته ورود پیدا کنند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت مبارزه با قاچاق دام و احشام نیز گفت: به منظور جلوگیری از قاچاق دام و با رایزنیهای بعمل آمده نیز طی روزهای گذشته تعداد ۱۵۰۰ رأس دام از استان ایلام به کشور کویت صادر شد و تا یک ماه آینده نیز تعداد پنج هزار رأس دام به کشورهای کویت و عمان صادر می شود.
استاندار ایلام همچنین به پلاک کوبی دام اشاره و گفت: باید به منظور جلوگیری از قاچاق، هویتگذاری و پلاککوبی دام به صورت جدی دنبال شود.
وی همچنین بر واقعی سازی دفترچه های عشایری تأکید کرد و افزود: دفترچه های عشایری باید بعد از به روز رسانی مجددا صادر شوند تا از این طریق جمعیت عشایری واقعی مشخص و نسبت به ابطال دفترچه های غیرواقعی اقدام شود.
نظر شما