به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الکفیل، این مجله که از سوی مرکز اسلامی مطالعات راهبردی وابسته به بخش امور فکری منتشر می شود به "غرب شناسی" اهتمام می ورزد.
این شماره در برگیرنده مجموعه ای از مقالات و پژوهشها است از جمله: أصالة "النومينولوجيا.. عرضيَّة الظواهر نوشته محمود حيدر، ظاهراتيّة الدين تالیف احمد عبادی، فينومينولوجيا الوعي المضطرب تالیف محمد اسبر، هرمنيوطيقا الظاهراتيّة الوجوديّة تالیف مسعود فياضی، المنهج الفينومينولوجي وتطبيقاته في العالم الإسلامي تالیف حميد پارسانيا وهاشم مرتضى محمد رضا، بحث النظريّة البنيويّة من زاوية الحكمة المتعالية نوشته حسن عبدی.
این دو شماره شامل عناوین زیر می شود: المنهجيّة التَّفكيكيّة.. معاثرها وأسباب ظهورها وعوامل انتشارها نوشته حمدان العكله، ما بعد بنيويّة جاك دريدا نوشته مهدي عسكر زاده ورسول رسولی بورا، الفينومينولوجيا بوصفها أنطولوجيا تالیف سوزان عبد الله ادريس، فينومينولوجيا القيم المبتورة نوشته منال محمد خليف، العالم الإسلامي والغرب تالیف ابو المجد الأصفهانی و غیره.
در این شماره ۲ پژوهش (معالم الإحياء الحضاريّ الإسلاميّ، والمشروع الإصلاحيّ في فكر السيّد جمال الدين الحسينيّ الأفغانيّ مثالًا) نوشته سيد هاشم الميلانی منتشر شده است.
این مجله به آشنایی با غرب از طریق برخی از روشها و ساختارهای فکری و فرهنگی و ایدئولوژیک آن و ایجاد زمینههای فکری و نقدی خلاق که موجب ارتباط برابر میان اسلام و غرب می شود اهتمام می ورزد.
نظر شما