حمید شیرازیانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان همدان با اشاره به برگزاری همایش خیرین مدرسهساز در استان همدان، گفت: بیستوچهارمین همایش تکریم خیرین مدرسهساز استان همدان با رویکرد تکمیل پروژههای نیمهتمام، ۲۶ آبانماه برگزار میشود و ما میزبان ۴۵۰ نفر از خیرین هستیم.
مدیر کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان افزود: اقدامات دولت در راستای ساخت فضاهای آموزشی، مناسب است اما باز هم پاسخگوی نیاز ما نیست و جامعه خیرین نقش آفرینی مثبتی در حوزه ساخت فضای آموزشی دارند.
وی تصریح کرد: ۱۵ درصد مدارس استان تخریبی هستند،۳۰ درصد قابلیت مقاوم سازی دارند و ۵۵ درصد با ویژگی و ضوابط ساخته و مستحکم هستند.
وی دررابطه با اهمیت حضور خیرین مدرسهساز، مطرح کرد: دولت در راستای ساخت فضاهای آموزشی اعتبار خوبی پیشبینی میکند اما باز هم پاسخگوی نیاز ما نیست و جامعه خیرین نقش آفرینی مثبتی دارند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با اشاره به برگزاری همایش خیرین مدرسهساز در استان، گفت: بیستوچهارمین همایش تکریم خیرین مدرسهساز استان همدان با رویکرد تکمیل پروژههای نیمهتمام، ۲۶ آبانماه برگزار میشود و ما میزبان ۴۵۰ نفر از خیرین هستیم.
وی ادامه داد: از سال ۷۷ تا الان خیرین مدرسهساز استان ۳۸۰ میلیارد تومان، تعهد داشتند که ۷۵ درصد آن محقق شده است و ۳۱ درصد مدارس استان توسط خیرین ساخته شده است. مشکل تامین فضا داریم و تراکم جمعیت در بخشی از نقاط شهر بیشتر بوده بنابراین نیاز ویژه به مدرسه سازی داریم.
شیرازیانی خاطرنشان کرد: رویکرد دولت در شهرها برای امر مدرسهسازی به نسبت ۵۰ درصد خیرین و ۵۰ درصد سهم دولت و در روستاها ۳۰ درصد سهم خیرین و ۷۰ درصد سهم دولت است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان، مطرح کرد: از سال ۹۸ منابع ملی خوبی برای استان دریافت کردیم اما اعتبارات استانی کفاف ساخت مدارس را نمیدهد و عمده اعتبارات ما روی تعمیر و تجهیز است و اعتبار پروژههای شاخص را از منابع ملی تامین میکنیم.
شیرازیانی یادآوری کرد: سال گذشته، بیش از شش میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز سرویس بهداشتی و ۲۸ میلیارد تومان برای سیستمهای گرمایشی هزینه شده است همچنین در بحث خریداری تجهیزات کلاسی ۵۲ میلیارد تومان در مهرماه توزیع استانی داشتیم و کاروان تجهیزاتی نسیم مهر به دست دانشآموزان رسید.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان دررابطه با وضعیت مدارس کانکسی در استان، اعلام کرد: ۱۷ مدرسه کانکسی در استان داریم که طرحی به نام شهید پناهی در راستای جمع آوری مدارس کانکسی با ظرفیت بیش از ۱۰ نفر وحود دارد و در همین طرح، پنج مدرسه در استان شناسایی شدند و نقشه ها در حال تهیه است تا مدرسه یک یا دو کلاسه در آن مناطق ساخته شود.
.
نظر شما