تا حدودی مشکل کمبود دارو در آذربایجان‌شرقی جبران شده است

تقی‌پور گفت: با توزیع داروهای وارداتی تا حدودی کمبودها جبران شده البته برخی کمبودها سراسری است با این حال سهمیه داروی استان ما بالاتر از متوسط کشوری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «بهمن تقی‌پور» شب گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: برخی کمبودها به دلایلی چون تاثیر تحریم بر تولید دارو و توقف راه‌اندازی خطوط جدید تولید در برخی واحدها و البته دپوی غیرقانونی دارو در برخی موارد اتفاق افتاده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: با پیگیری معاونت غذا و داروی وزارت علاوه بر افزایش تولید دارو و فعالیت سه شیفته واحدهای تولیدی، نسبت به واردات چند نوبتی این اقلام نیز اقدام شده است.

وی افزود: با توزیع داروهای وارداتی تا حدودی کمبودها جبران شده البته برخی کمبودها سراسری است با این حال سهمیه داروی استان ما بالاتر از متوسط کشوری است که به واسطه وجود چندین واحد تولید دارو و البته پیگیری مسؤولان بوده است.

تقی پور با اشاره به این‌که میزبانی از بیماران استان‌های همجوار نیز بر حوزه دارویی استان اثر گذاشته است، تصریح کرد: تعدادی از واحدهای داروسازی استان حتی جلوتر از دانشگاه تهران، در سطح خاورمیانه نیز رتبه یک را دارد.

وی خاطرنشان کرد: با شرکت‌های دانش بنیان نیز برای تولید دارو و رفع مشکل وارد تعامل و همکاری شده‌ایم و در مورد قیمت دارو نیز هزینه برای بیمارانی که با نسخه نسبت به تهیه دارو اقدام می‌کنند افزایش نیافته و این مورد در هزینه داروهای آزاد صادق است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با ارایه گزارشی از عملکرد در دیگر حوزه ها اظهار داشت: در یک سال گذشته در تمام شاخص‌های وزارت بهداشت و ارزیابی‌های استانی در تمام معاونت‌ها شاهد رشد و کسب رتبه‌های برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز بوده‌ایم.

وی افزود: دستاوردهایی چون ارتقای رتبه بین‌المللی دانشگاه و کسب رتبه برتر کشوری توسط کمیته پژوهش دانشگاه برای نخستین بار در سایه همین تلاش‌ها محقق شده و روند کلی رو به رشد بوده است.

تقی پور ادامه داد: در یک سال گذشته با تلاش شبانه‌روزی کادر درمان و انجام واکسیناسیون گسترده موفق به مهار کرونا شدیم که در این میان همکاری رسانه‌ها و همراهی مردم بسیار مؤثر بوده به گونه‌ای که امروز تنها ۶۲ مریض کرونایی در استان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص وضعیت فرسودگی تجهیزات پزشکی نیز یادآور شد: به واسطه کرونا و فشار مضاعف در نتیجه استفاده از این تجهیزات در کنار بدهی به شرکت‌های سازنده تجهیزات موجب مشکل در این بخش شده که با پرداخت بخشی از این بدهی‌ها، خرید تجهیزات جدید به‌طور جدی پیگیری می‌شود.

تقی پور با توجه به افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها با مشکل جدی در جایگزینی تجهیزات فرسوده روبه‌رو هستیم با این حال در یک سال گذشته حداقل پنج دستگاه سی تی اسکن در سطح استان راه‌اندازی شده و سعی داریم با افزایش این تجهیزات و نیروهای درمانی تعداد موارد ارجاعی از شهرستان‌ها را کاهش دهیم.

وی با اشاره به گله‌مندی های صورت گرفته در جابه‌جایی بیمارستان کودکان تبریز و انتقال آن به خاوران ابراز کرد: بیمارستان خیرساز مردانی آذر که با همکاری دانشگاه ایجاد شده از افتخارات استان است، چرا که در مرکز سابق حدود ۲۰۰ تخت داشتیم در حالی که در بیمارستان جدید از ۴۰۰ تخت آن ۳۰۰ مورد استفاده می‌شود.

تقی پور گفت: شرایط رفاهی بیماران، تجهیزات و پزشکان نیز در بیمارستان مردانی آذر در بهترین شرایط نسبت به مرکز قبلی قرار دارد و حتی از نظر دسترسی و ترافیک نیز مشکلات محل قبلی را ندارد.

کد خبر 1234030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha