افزایش تعصبات ضد اسلامی در اسکاتلند/ ۸۲ درصد از مسلمانان اسلام هراسی را تجربه کرده اند

رهبران مسلمان در اسکاتلند هشدار داده اند که دولت این کشور تعصبات ضد اسلامی را انکار می‌کند و اقدام جدی برای مقابله با تبعیض ناشی از نفرت انجام نمی دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « sundaypost» ، رهبران مسلمان در اسکاتلند هشدار داده اند که دولت این کشور تعصبات ضد اسلامی را انکار می‌کند و اقدام جدی برای مقابله با تبعیض ناشی از نفرت انجام نمی دهد.

«عمر افضل» از انجمن مساجد اسکاتلند در این باره می گوید: باید اقدامات بیشتری برای مقابله با تعصبات ضد اسلامی انجام شود.

 

افضل در طول ماه آگاهی از اسلام هراسی، یک کمپین ملی با هدف افزایش آگاهی و برجسته کردن مشارکت مثبت مسلمانان در جامعه راه اندازی کرد سخنرانی کرد.

این هشدارها پس از آن بود که آمار جدید جنایات ناشی از نفرت وزارت کشور  نشان داد که 42 درصد از جرایم ناشی از نفرت مذهبی در اسکاتلند و ولز علیه مسلمانان صورت می گیرد.

 

این گزارش نشان می‌دهد که تبعیض عمیق، ساختاری و سیستماتیک علیه مسلمانان اسکاتلند چقدر ریشه‌دار است و چگونه در زندگی روزمره خود را نشان می‌دهد.

در تحقیقی که در این زمینه انجام شد بیش از سه چهارم پاسخ دهندگان مسلمان گفتند که احساس می کنند اسلام هراسی در حال بدتر شدن است.

 

این بررسی نشان می دهد که تعصب علیه مسلمانان در «گلاسکو» که بزرگ ترین شهر اسکاتلند است به 82 درصد افزایش پیدا کرده است.

یکی از پاسخ دهندگان گفت: ما احساس می کنیم که محیط زندگی برای جامعه مسلمانان خصمانه تر شده است و حالا آنها بهانه های زیادی برای ترویج نفرت خود دارند.

 

وی افزود: همه جوامع سیاه‌پوست و اقلیت‌های قومی از شرایط کنونی رنج می‌برند و گزارش دهی ناقص از جنایات ناشی از نفرت موضوع مهمی است که باید مقابله علیه آن صورت بگیرد.

گزارش ها حاکی از آن است که مسلمانان در اسکاتلند اسلام هراسی را در محل کار، مدرسه، کالج یا دانشگاه، در خیابان، ساختمان‌های عمومی مانند مغازه ها یا رستوران و همچنین در وسایل نقلیه عمومی تجربه کرده‌اند.

 

افضل که نماینده حمایت از جامعه مسلمانان در اسکاتلند است در این باره می گوید: حدود 83 درصد از پاسخ‌دهندگان مسلمان گزارش دادند که اسلام‌هراسی را مستقیماً تجربه کرده‌اند، 75 درصد گفته‌اند که اسلام‌هراسی یک مسئله روزمره است .

اما آنچه نگران‌کننده است این است که تنها 22 درصد از پاسخ‌دهندگان که با اسلام‌هراسی مواجه شده بودند، حاضر شدند آن را گزارش بدهند و این در بسیاری از مواقع به دلیل ترس از عواقب ارائه گزارش مانند اخراج شدن از محل کار یا مدرسه بوده است.

 

در سال 2018 گروهی از نمایندگان مجلس بریتانیا تعریفی از نفرت ضد مسلمانان ارائه داده و تاکید کردند که پایبند نبودن به این تعریف می تواند موجب تاثیرات ویرانگر اسلام هراسی در جامعه شود،اما این تعریف توسط حزب محافظه کار حام بر دولت رد شد.

به گفته افضل در اسکاتلند هم هیچ یک از احزاب سیاسی به تعریفی جامع از اسلام هراسی پایبند نیستند و به همین دلیل است که این معضل همچنان در حال افزایش است.

 

«زهرا محمد»، دبیرکل شورای مسلمانان بریتانیا، نگرانی خود را در این زمینه ابراز کرده و می گوید که مسلمانان با افزایش خصومت و تعداد فزاینده حملات اسلام هراسانه مواجه هستند که حتی کودکان را نیز هدف قرار می دهند.

وی افزود: هنوز کارهای زیادی برای غلبه بر مسائل عمیق و ساختاری اسلام هراسی در فضاهای عمومی و نیز تشکیلات سیاسی و مدنی ما وجود دارد.

 

«فریحه توماس» از شورای مسلمانان اسکاتلند در این باره گفت: اسکاتلند خانه بیش از 76 هزار و 737 مسلمان است که اکثریت آنها نسل دوم یا سوم اسکاتلندی هستند،اما متأسفانه بسیاری از آنها سخنان تنفرآمیز و سایر اشکال تبعیض  را به طور مکرر تجریه می کنند ،به ویژه زنان که به خاطر حجاب مورد تهدید و آزار قرار می گیرند.

کد خبر 1234044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha