به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید احسان عسکری ظهر امروز (۱ آذر ماه) در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی در خصوص پروژه تلهکابین یاسوج، گفت: نگاه ما به تلهکابین یاسوج نگاه به یک پروژه نیست، تلهکابین یاسوج منحصر به فردترین سازه گردشگری است و یاسوج و سیسخت به دلیل مناطق بکر گردشگری مستعد راه اندازی تلهکابین هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: پروژه موجهای آبی که پایان آذر ماه به بهرهبرداری میرسد، پل معلق و پروژه تلهکابین سه مولفه توسعه گردشگری است.
وی با اشاره به توقف پروژه تلهکابین به دلیل افزایش قیمتها گفت: سرمایهگذار در این موضوع مقصر نیست، بنابراین نیاز است با وی همکاری شود.
عسکری با اشاره به اینکه بانک انعطاف بیشتری را با سرمایهگذار داشته باشد، گفت: سرمایهگذار منوط به تسویه هفت میلیارد تومانی تسهیلاتی که از بانک سپه دریافت کرده میتواند مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از محل تبصره ۱۸ دریافت و پروژه تلهکابین یاسوج را ادامه دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد همچنین بیان کرد: شرکتهای آب، برق و گاز خدمات لازم را به پروژه تله کابین یاسوج ارائه دهد تا سرمایهگذار با دغدغه کمترین نسبت به ادامه کار اقدام کند.
وی در ادامه با بیان اینکه به مدیران فعال در دولت انقلابی نیازمندیم، گفت: مدیران پیگیر مصوبات جلسه اقتصاد مقاومتی و با احساس مسئولیت بیشتری مشوق سرمایهگذاری در استان باشند.
عسکری بیان کرد: استانهای همجوار رقیب کهگیلویه و بویراحمد در زمینه گردشگری هستند و اگر تلاش نکنیم بخش گردشگری استان را فعال کنیم از این استانها عقب میمانیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: هر میزان که در حوزه زیرساخت خوب عمل کنیم، برای ایجاد اشتغال گامهای محکمی برداشتیم.
گفتنی است در نشست اقتصاد مقاومتی سه پروژه تنگ گنجهای، تنگ تامرادی و باغ فردوس که به بخش خصوصی واگذار شده بود اما سرمایهگذاران از آنها استفاده شخصی میکردند بررسی و مقرر شد با حضور سرمایهگذاران و از طریق دستگاه قضایی این پروژهها تعیین تکلیف شود.
نظر شما