به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، سیدعلی صدر امروز (پنجشنبه، ۳ آذر) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی از سال ۸۱ در گیلان راهاندازی شده و از زمان تشکیل فعالیتهای بسیار خوبی در حل مشکلات درمانی استان داشته است گفت:۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر نیروی بسیجی در جامعه پزشکی داریم که در حوزههای مختلف از جمله کمک به رفع محرومیتزدایی در حوزه درمان و کمک به درمان بیماری بیمارانی که توان مالی خوبی ندارند، فعالیت میکنند.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی گیلان از اعزام ۴۶۲ تیم پزشکی به مناطق محروم استان گیلان در ۶ ماه نخست سال جاری خبر داد و افزود: در ۶ ماه نخست سال جدید، ویزیت مناطق محروم توسط بسیج جامعه پزشکی هدف گذاری شده و در این مدت ۴۶۳ تیم شامل یکهزار نفر به مناطق محروم استان گیلان اعزام شدند.
صدر با تاکید بر لزوم توجه به افزایش سرانه بهداشتی در مناطق محروم و روستایی بیان کرد: بسیاری از مردمان مناطق محروم گیلان و روستایی یا به بیماری خود واقف نبوده و یا در صورت آگاهی از بیماری خود، توان درمان آن به دلیل مشکلات مالی را ندارند لذا در ۶ ماه نخست سال جاری ۱۷ هزار خدمت توسط پزشکان و متخصصان پزشکی بسیجی در آن مناطق انجام شده است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اولویتهای بسیج جامعه پزشکی ارائه خدمات درمانی به مردم مناطق حاشیهای رشت است، تصریح کرد: مردم مناطق حاشیهنشین شهر رشت به دلیل عدم بنیه مالی مناسب از کمترین امکانات درمانی برخوردار هستند لذا در هفته بسیج برخی از تیمهای پزشکی شامل پزشکان عمومی و متخصصین به این مناطق اعزام شده و به ارائه خدمات به مردم میپردازند.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی گیلان، این استان را پیرترین استان کشور معرفی کرد و گفت: گیلان پیرترین استان به لحاظ جمعیت در کشور است که در این خصوص بسیج جامعه پزشکی جلسات متعددی را برگزار و کارگروههای زیادی را تشکیل داده است.
صدر با اشاره به اجرای طرح نفس در گیلان بیان کرد: یکی از معضلات جامعه مسئله سقط جنین توسط مادران به دلایل مختلف است به این منظور طرحی با عنوان طرح نفس در استان گیلان و در دو شهرستان تالش و لاهیجان اجرایی شده است.
وی یکی از اهداف طرح نفس را متصرف کردن مادر از سقط جنین دانست و اذعان کرد:۹۰ درصد افرادی که قصد سقط جنین دارند در این به آنان مشاوره داده شده و با یک مداخله و انجام کارهایی مثل ایجاد اشتغال آن مادر را از سقط جنین منصرف میکنیم.
نظر شما