علیرضا نوروزی، در گفتوگو با خبرنگار حبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامههای متنوعی در حوزه کتاب دارد که برخی از این برنامهها ملی و برخی استانی براساس بوم و زیست بوم متفاوت بوده است.
مدیر کل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجانغربی با بیان اینکه جشنواره پایتخت کتاب ایران از سری برنامههای ملی وزارت بوده، افزود: مسایل و کلیدواژههای مختلفی برای انتخاب یک شهر بعنوان پایتخت کتاب در نظر گرفته شده و براساس خلاقیت هایی که در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی ارگانهای مختلف مطرح میکنند انتخاب صورت میگیرد.
وی بیان کرد: میزان گستردگی عمومی طرحهای کتابخوانی و جلب مشارکت عمومی، درگیر کردن نهادها و دستگاههای دولتی و غیر دولتی در امر کتاب و کتابخوانی، مردمی بودن از ویژگیها و ملاک های انتخاب پایتخت کتاب ایران بوده است.
نوروزی با بیان اینکه واحدهای هدف وزاراتخانه در این طرح مدارس هستند، گفت: اگر بخواهیم در حوزه فرهنگی کار کنیم اصلیترین و مهمترین مرجع مدارس هستند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجانغربی بیان کرد: در پایتخت کتاب ایران شهرستان مهاباد 2 دوره بعنوان شهر خلاق و ارومیه 3 دوره بعنوان پنج شهر اول در این طرح بوده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه جوانان امروز به نوعی یاس و پوچی رسیدهاند، گفت: ضروری است جایگاه و اهمیت فرهنگ مطالعه از ابتدا در کتب درسی از سطوح ابتدایی دیده شود و برای نهادینه شدن آن در میان دانش آموزن برنامه ریزی مدونی در نظر گرفته شود تا دانش آموزان پس از طی مدارج بالاتر و ورود به اجتماع در مشاغل و حرفههای گوناگون همواره فرهنگ مطالعه را سرلوحه خود قرار داده و شاهد شکل گیری جامعه ای با افزایش میزان مطالعه باشیم.
نوروزی بیان کرد: مقام معظم رهبری بحثی را مطرح کردند تحت عنوان جهاد تبیین که انتظار میرود در حوزه کتاب نیز با تاسی از این فرمایش مقام معظم رهبری عمل شود
نظر شما