حجت الاسلام علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در ترویج نماز در سنین کودکی، اظهار کرد: مسائل دینی و اعتقادی با ابراز دستوری نمیتوان پیش برد، بیشتر باید کار ترویجی و فرهنگی انجام شود.
رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان نقش آموزشوپرورش را در تبیین مسائل دینی موثر دانست و تشریح کرد: فعالیت دینی و ترویجی را در قشر کودک و نوجوان جامعه ثمرات بیشتری دارد. البته نقش اول تربیتی را خانوادهها برعهده دارند.
وی با اشاره به اینکه کانون های نماز در برخی دانشگاه های استان نیز فعالیت می کنند، افزود: برگزاری مسابقه با موضوع نماز و نشست های ترویجی و تبلیغی نیز برای توسعه فرهنگ اقامه نماز در بین دانشجویان برگزار می شود.
مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان با اشاره به فعالیت مبلغان در مساجد و مدارس، اعلام کرد: در سطح استان زنجان ۱۳۴ مسجد داریم که در حدود ۹۵ درصد آنها نماز جماعت مغرب و عشاء برگزار میشود و ۱۰ درصد از مساجد نماز صبح را به صورت جماعت ادا میکنند.
یوسفی با اشاره به نظارت فصلی نمازخانهها و وجود حدود۸۰ نمازخانه بین راهی، خاطرنشان کرد: اثربخشی کار فرهنگی در تببین فرضیههای دینی حائز اهمیتتر است. تاکنون ۱۷۵ اثر به جشنواره فجر تا فجر نماز در زنجان ارسال شده است.
وی در ادامه از برگزاری دوره مدیریت مسجد برای امامان مسجد در زنجان خبر داد و گفت: در راستای رسیدگی به وضعیت مساجد، مرکز رسیدگی به امور مساجد در زنجان راه اندازی شده است که گام های خوبی برای حل برخی اختلافات در مساجد برداشته شده است.
این مسئول به نهضت بازگشت به مساجد نیز اشاره کرد و گفت: توسعه فضای مجازی و تلاش رسانه های معاند برای انحراف جوانان ما را برآن داشت تا با برگزاری دوره مدیریت مسجد برای امامان مسجد، به شبهات زیادی که برای جوانان ایجاد شده پاسخ دهیم و زمینه بازگشت جوانان به مسجد را فراهم سازیم.
نظر شما