پایگاه فرهنگی اجتماعی در روستاها ایجاد می‌شود

مخدومی گفت: در حوزه فعالیت‌های فرهنگی بنا داریم در روستاها پایگاه فرهنگی، اجتماعی ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، محمد مخدومی پیش از ظهر چهارشنبه(16 آذرماه) در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی کردستان با اشاره به اینکه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی بنا داریم در روستاها پایگاه فرهنگی، اجتماعی ایجاد کنیم، اظهار کرد: در حال حاضر در بسیاری از روستاها کتابحانه‌ها تنها پایگاه فرهنگی آن منطقه به شمار می‌‌روند.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان با اشاره به اینکه نیاز است فرمانداران، بخشداران و دهیاران مکان‌های بلااستفاده خود را در اختیار کتابخانه‌ها قرار دهند، افزود:گترش فضای کتابخانه‌ها و فضای فرهنگی در سطح روستاها امری مهم به شمار می‌رود.

 

مخدومی یادآور شد: اقدامات بسیار خوبی در زمینه احداث، بهسازی و نوسازی کتابخانه‌ها در سطح استان انجام شده است که افتتاح کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای، تعمیر و بهسازی کتابخانه فردوسی، به روز رسانی کتابخانه مطهری، افتتاح کتابخانه روستایی در روستاهای تنگی‌سر، دزلی و میره ده از جمله این اقدامات است.

 

وی ایجاد کتابخانه در ناحیه منفصل شهری نایسر را یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه کتاب و کتابخوانی اعلام کرد و یادآور شد: این کتابخانه یکی از مدرن‌ترین و مجهزترین مکان‌های کتابخانه‌ای در استان است که در این ناحیه ایجاد شده و از پیشرفت خوبی برخوردار است و پیش‌بینی می‌شود تا اسفند جاری به بهره‌برداری برسد.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان یادآور شد: در حوزه کتاب و کتابخوانی، این دیدگاه نادرست وجود دارد که مردم ایران با مقوله خواندن و فرهنگ بیگانه هستند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این مساله مورد قبول نیست و ایران از لحاظ تعداد کتابخانه و نشر کتاب دارای رتبه اول در میان کشورهای اسلامی است.

 

مخدومی اضافه کرد: در حال حاضر در کتابخانه‌های عمومی مرکزی ۴۰ نوع خدمت ارائه می‌شود که با استانداردهای جهانی مطابقت دارد، ضمن اینکه آمارها و ارقام در مورد کتاب و کتابخواتی در حوزه‌هایی مثل ناشنوایان و نابینایان اتفاقات خوبی در حوزه کتاب به شمار می‌رود.

کد خبر 1238270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha