به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، محمدحسین شیخی، امروز شنبه (19 آذر) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه به اساتید و دانشجویانی که کار آفرین باشند نیاز داریم، گفت: روی بحث شرکت های دانش بنیان به شدت تمرکز کردیم.
مدیر پژوهشی دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه حرکت به سوی کارگروه های جامعه ایجاد کرده ایم، اظهار کرد: مهمترین کارگروه ها، انرژی، آب و خشکسالی و آی تی و هوش مصنوعی است.
وی با اشاره به اینکه دانشمندان در موسسه ISI ارزیابی می شوند و دانشمندان برجسته را انتخاب می کنند و 41 دانشمند شیراز در فهرست پر استنادترین استادان جهان هستند جز 2 درصد استادان هستند، افزود: 14 استاد دانشگاه شیراز در زمره یک درصد پراستنادترین های جهان قرار گرفتند.
شیخی با یادآوری این مطلب که در نظام رتبه بندی «شانگهای» در سال 2022 دانشگاه شیراز در 6 موضوع رتبه کسب کرده است، تاکید کرد: رتبه دانشگاه شیراز در حوزه منابع آب بین یکصد تا 150، در حوزه علوم فناوری بین 200 تا 300 و در حوزه مهندسی شیمی و علوم زمین بین 400 تا 500 قرار دارد.
وی اضافه کرد: در رتبه بندی «تایمز» در حوزه علوم کامپیوتر و اجتماعی رتبه این دانشگاه بین 500 تا 600 و در حوزه علوم مهندسی و فیزیک رتبه این دانشگاه بین 600 تا 800 است.
شیخی گفت: در رتبه بندی QS در آسیا 160 و در کشور چهارم قرار داریم و این دانشگاه در این رتبه بندی در جمع دانشگاه هایی که در بخش پایداری اجتماعی و زیست محیطی را قرار داده و دانشگاه شیراز یکی از سه دانشگاه ایران است که در آن برتر محاسبه شده است.
شیخی گفت: نمایشگاه هفته پژوهش دانشگاه شیراز در مجتمع فرهنگی دانشگاه شیراز برپا و سه شنبه مراسم معرفی عارضه ها و نیازهای فناورانه دستگاه های اجرایی استان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه ماده 34 تکلیف می کند که 10 درصد بودجه را به مسائل پژوهشی و دانش بنیان در اختیار قرار دهند، اظهار کرد: تقدیر از پژوهشگران برتر استان با حضور استاندار برگزار می شود.
نظر شما