به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، داود عمادی امروز در جلسه شورای هم اندیشی گروه های جهادی در کمیته امداد استان زنجان اظهار کرد: کمیته امداد از ابتدای انقلاب به محرومین توجه ویژهای داشته است و جزو اولین نهادهایی است که در بودجهریزی ضرایب مناطق محروم را مشخص کرد.
معاون اداره کل امور اجرایی قرارگاه حاج عبداله والی با اشاره به ساز و کار قرارگاه جهادی حاح عبداله والی اضافه کرد: شناسایی گروههای جهادی، ترویج روحیه جهادی و ایجاد انسجام از اهداف مهم قرارگاه است تا در زمان بحران از این گروههای جهادی و توان مردمی کمک گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه این قرارگاه در همه استانها کار خود را آغاز کرده و تلاش می کند تا خارج از فضای اداری کارها را به سرانجام برساند، گفت: کمیته امداد باید بتواند محل رجوع گروههای جهادی از جمله بسیج سازندگی و هم گروههای مردمی دیگر باشد زیرا این نهاد با همه خانواده های نیازمند در ارتباط است و کمبودها و نیازها را می شناسد و می تواند بهتر عمل کند.
معاون اداره کل امور اجرایی قرارگاه حاج عبداله والی با اشاره به اینکه همه فعالان در عرصه محرومیتزدایی، گروه جهادی محسوب میشوند، اضافه کرد: این قرارگاه در همه حوزه های فرهنگی،اجتماعی، پزشکی، دندانپزشکی، عمرانی و مددکاری ورود می کند تا خدمت رسانی سرعت بیشتری داشته باشد.
وی با اشاره به تشکیل گروههای جهادی در کمیته امداد از سه سال گذشته افزود: با توجه به اشراف اطلاعاتی کمیته امداد، بستر لازم برای حضور گروههای جهادی در مناطق مختلف ایجاد شده است.
عمادی گفت: قرارگاه حاج عبدالله والی تلاش دارد تا فارغ از بروکراسیهای اداری، سرعت در انجام امور را در دستور کار خود قرار داده و با همین رویکرد فعالیت میکند و ترویج روحیه جهادی، شناسایی گروههای جهادی خودجوش در شهرستانها و انسجام بخشی به فعالیت آنان از اهداف اصلی قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی است.
معاون اداره کل امور اجرایی قرارگاه حاج عبداله والی با بیان اینکه برای ایجاد فضای تعاملی بهتر، مراکز نیکوکاری جهادی را ایجاد کردیم که ظرفیت جدیدی در این مراکز است، افزود: برنامه جدید کمیته امداد این است که مراکز نیکوکاری افزایش پیدا نکند مگر اینکه جهادی باشد.
نظر شما