به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، سی و چهارمین دوره جشنواره استانی تئاتر اصفهان از روز جمعه 18 آذرماه در اصفهان آغاز شده و فردا آخرین روز اجرای آن است.
رویداد هنری که به دنبال یافتن استعدادهای نسل جدید و هنرمندان امروز استان اصفهان به شمار می رود و باعث شده که تکاپوی خاصی در بین هنرمندان رقم بزند.
امسال قطار این حرکت هنری به ایستگاه 34 رسید و 18 اثر به دبیرخانه استانی این جشنواره ارسال شده که داوران آثار برتر را در اختتامیه معرفی می کنند.
جشنواره هنری تئاتر استان اصفهان از جمله اقدامات مهم فرهنگی و هنری از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت حوزه هنری و شهرداری اصفهان است که البته تهیه کنندگان و حامیان این دسته از تولیدات نقش مهمی در رونق جشنواره دارند.
اهمیت جایگاه هنر اصفهان در کشور
علی تمنایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با اشاره به ظرفیت و پتانسیل های این استان گفت: هنر جایگاه مهمی در بین مردم داشته و این شهر به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر جهان اسلام مطرح می شود.
به گفته وی تعدد رشته های هنری در این استان توانسته فرصت های زیادی از اشتغال و زمینه های نشاط اجتماعی را فراهم سازد.
وی ابراز امیدواری کرد: جشنواره تئاتر بستری برای رشد و اعتلای جایگاه هنرمندان و همچنین توسعه فرهنگی و نشاط اجتماعی خواهد شد.
نجف آباد پیشتاز در تعداد ارسال اثر هنری
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با بیان اینکه 18 اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر ارسال شده، گفت: نجف آباد در بین دیگر شهرستان های استان اصفهان بیشترین اثر را داشته است.
وی ادامه داد: شش اثر از نجفآباد، پنج اثر از اصفهان و سه اثر از شاهینشهر بود. همچنین شهرستانهای خمینیشهر، لنجان، نائین و گلپایگان هر کدام یک اثر نمایشی در این دوره داشتند.
تب و تاب سینماها با برگزاری جشنواره های هنری
برگزاری جشنواره های هنری و هر رویداد دیگر فرهنگی امکان تحرک را در همان عرصه ایجاد می کند و می تواند رونق و فرصت خاصی می آفریند.
جشنواره تئاتر هم می تواند تب و تاب در سینماها و سالن های نمایش تئاتر ایجاد کند و مردم را به سمت دیدن فیلم تماشای نمایش و تئاتر تشویق کرده و صندلی های سالن ها را پر می کند.
سه روزی که سالن های نصف جهان محل نمایش تئاتر شده قطعا برای شناسایی استعدادها و جذب به تئاتر موفق خواهد بود.
نظر شما