شیخ ناجح بکیرات: در برابر یهودی سازی مسجد «قلعه القدس» سکوت نخواهیم کرد

در حالی که اشغالگران، هلال و مناره مسجد«قلعه القدس» را در الخلیل به بهانه مرمت آن برداشته اند، معاون سازمان اوقاف اسلامی قدس نسبت به تعلل در مرمت آن هشدار داد و گفت: ما از این مسجد دست بر نخواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از صفا، شیخ ناجح بکیرات، معاون سازمان اوقاف اسلامی قدس نسبت به عواقب تعلل اشغالگران در مرمت گنبد و هلال مناره مسجد تاریخی قلعه القدس که اخیراً آن را برداشته اند، هشدار داد.

 

وی دربیانیه ای اعلام کرد: مقامات اشغالگر در بازسازی گنبد و هلال مناره مسجد تاریخی قلعه القدس تعلل می کنند و به دنبال محو و جعل ویژگی ها و هویت آن و یهودی سازی هستند.

 

وی افزود: از 6 ماه پیش پیگیر موضوع مناره و نظارت بر اتفاقات داخل این مسجد بودیم و به سازمان آثار باستانی اسرائیل و متولیان مدیریت اعتراض خود را ارائه داده ایم و خواستار بازسازی مناره هستیم.

 

وی تاکید کرد که این مناره یکی از زیباترین مناره های شهر به شمار می رود و سمبل عربی اسلامی است.

 

شیخ ناجح بکیرات در ادامه گفت: اخیرا کمپینی را با عنوان «بازگرداندن هلال قلعه القدس  راه اندازی کرده ایم و همچنان به تلاش خود برای بازگرداندن آن به جای خود ادامه می دهیم.

 

وی تاکید کرد: ما در برابر آنچه اشغالگران علیه قلعه القدس انجام می دهند، سکوت نخواهیم کرد و تخریب مناره ها، تعرض به قبور و شکستن سنگ قبرها را نمی پذیریم و به مقاومت ادامه می دهیم و با نقشه های یهودی سازی علیه آثار و آثار باستانی اسلامی مقابله می کنیم و باید مناره این مسجد را به هر شکلی که بود بازسازی شود.

 

شهرداری رژیم اشغالگر با هدف یهودی سازی و محو نماد‌های اسلامی، گنبد و هلال مناره مسجد قلعه القدس را در باب الخلیل در قدس اشغالی برچیدند.

 

این مناره تاریخی در گوشه جنوب غربی مسجد قلعه القدس قرار دارد که توسط سلطان مملوک النصیر محمد بن قلاوون در سال 1310 بنا شد و در سال 1532 میلادی توسط سلطان سلیمان عثمانی مرمت شد. در سال 1655 در زمان سلطنت سلطان محمد چهارم عثمانی تجدید شد.

 

ژوئن گذشته، موزه موسوم به «موزه تاریخ اورشلیم» داربست های آهنی را در اطراف مناره نصب کرد و ادعا کرد که در حال انجام کارهای مرمتی برای مناره است که بلندترین مناره در این شهر قدیمی است.

 

مناره از سه طبقه سنگی تشکیل شده است که اولی پایه مربعی آن را تشکیل می دهد و طبقه دوم استوانه ای شکل بالای آن و سپس طبقه سوم که از نظر اندازه کوچکتر از طبقه دوم است و در وسط آن یک طبقه کوچک است. ساختمانی که سرپوش مناره را تشکیل می دهد.

 

پس از اشغال اورشلیم در سال 1967، این مسجد به دست اشغالگران افتاد و کاوش های گسترده ای آغاز شد که طی آن بخشی از آن و تعداد زیادی از آثار باستانی اسلامی ویران شد.

 

در سال 1980، آن، این مسجد به موزه یهودیت با نام «موزه ​​داوود» تبدیل شد که داستان «معبد» ادعایی را روایت می کند و تاریخ اورشلیم را از طریق جدیدترین وسایل الکترونیکی از یک ایدئولوژیک اسرائیلی ارائه می کند.

کد خبر 1238854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha