خروجی فعالیت بسیاری از پژوهشگاه‌ها و دانشگاه ها، کاربردی و گره گشای مشکلات کشور نیست!

رستمی عضو هیئت علمی دانشگاه قم در این خصوص تصریح کرد: یکی از واقعیت های تأسف بار در کشور ما آن است که گاهی اوقات، خروجی فعالیت بسیاری از پژوهشگاه ها و دانشگاه ها، آن چنان که باید و شاید کاربردی و گره گشای مشکلات جامعه نیست.

محمدزمان رستمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته پژوهش و تبریک این ایام به همه پژوهشگران و فعالان این عرصه گفت: اهمیت و ضرورت انجام پژوهش در رشد و پیشرفت علمی و فناورانه هر کشوری به گونه ای است که اساساً توسعه ی علمی، فرهنگی، اقتصادی و صنعتی هر کشوری مستلزم اهتمام نسبت به امر پژوهش است تا آن جا که بدون پژوهش عملاً موفقیت چندانی در این زمینه ها حاصل نخواهد شد.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه قم افزود: در حقیقت پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار هرکشوری است و فراتر از این مسأله باید گفت که اگر پژوهشی انجام نشود، دانش بشری افزایش پیدا نکرده و این موضوع دچار سکون و رکود می شود.

 

عضو انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم همچنین گفت: با وجود اهمیت این مساله شاهد هستیم که گاهی اوقات اهتمام لازم نسبت به این قضیه صورت نمی گیرد و حمایت مطلوبی از پژوهشگران به عمل نمی آید، ضمن آن که یکی از واقعیت های تأسف بار در کشور ما آن است که گاهی اوقات، خروجی فعالیت بسیاری از پژوهشگاه ها و دانشگاه ها، آن چنان که باید و شاید کاربردی و گره گشای مشکلات جامعه نیست.

 

وی بیان داشت: این در حالی است که معتقدیم ثمره‌ی کارها و فعالیت های پژوهشی باید باعث زمینه سازی و بسترسازی به منظور حل و یا کاهش مشکلات کشور باشد و گرنه وقت و انرژی و هزینه ها به نوعی هدر می رود و ما بهره برداری لازم را نخواهیم داشت.

 

رستمی افزود: در حال حاضر به طور خاص می بایست پژوهش های قوی و کاربردی در راستای حل یا کاهش معضلات و مشکلات اقتصادی کشور انجام شود و از دل این پژوهش ها، راهکارهایی برای تقویت تولید ملی و رفع معضل تورم و نیز مقابله با روند کاهش ارزش پول شناسایی و تبیین شود.

کد خبر 1239066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha