نغمه خوانی گروه های سرود مساجد

گروه های سرود از جمله تیم های هنری کانون های فرهنگی و هنری مساجد است که اعضای آن با نغمه خوانی در انتقال پیام کارآمد و مایه جذابیت برای نوجوانان دیگر هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، تیم های هنری از جمله سرود، تئاتر، هنرهای تجسمی و هم خوانی هر کدام در جذب اعضا و انتقال پیام به روش هنری موثر و کارآمد بوده که مربیان و اعضای تشکل ها هر کدام هنرمندان نقش آفرینی می کنند.

 

گروه های سرود که یکی از همین گروه های هنری جذاب در کانون های فرهنگی و هنری به شمار می رود در مقاطع مختلف زمانی یک جهش خوبی در انتقال پیام داشته و از طرفی هم برای جذب عضو به کانون های مساجد قدرت فوق العاده ای دارد.

 

نغمه خوانی اعضای گروه های سرود مایه آرامش برای مخاطبین و جذاب در انعکاس رویدادها و اتفاقات است از این رو مسئولان ستاد  فهما در ادوار مختلف بر این حوزه سرمایه گذاری کرده اند.

 

 

مشقت های مربیان سرود و لزوم حمایت

 

مربیان گروه های سرود کانون های مساجد نقش محوری در هدایت گروه داشته و مشقت های زیادی را متحمل می شوند تا یک محتوا تولید و به مرحله جذاب برسد.

 

مربیان سرود تنها یک ماموریت آموزشی ندارد بلکه هر گروه های سرود هر کدام یک کانون فرهنگی و هنری برای اصول تربیتی و هدایت فکری هستند و نمی توان از این نقش غفلت کرد.

 

مربیان گروه سرود کانون های مساجد معتقدند که آموزش آن ها برای ارتقا کیفیت لازم و از طرفی هم باید حمایت های متنوعی مثل شبکه سازی و انجام فعالیت تخصصی صورت بگیرد.

 

سید حسن لوح موسوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نجف آباد از برگزاری دوره تخصصی ویژه مربیان سرود کانون های مساجد استان اصفهان خبرداد و گفت: این کار برای تقویت عملکرد این مراکز انجام می شود.

 

 خاطرنشان کرد: گروه های سرود مساجد در انتقال پیام و جذابیت هنری برنامه ها نقش دارند که تقویت کیفیت و حمایت از آنان لازم است.

 

 

لزوم تشکیل انجمن صنفی برای گروه های سرود مساجد

 

یکی از ظرفیت هایی که می تواند به توسعه  گروه های سرود کمک کند، تشکیل انجمن و اتحادیه صنفی بوده که منجر به هم افزایی و جذب اعتبارات حمایتی خواهد شد.

 

ایجاد این شبکه به هم پیوسته نیازمند هم افزایی بین گروه های سرود و همکاری ستاد فهما در شکل گیری این حرکت است.

 

رضا دهقانی معاون هنری و سینمایی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان در این خصوص گفت: اگر انجمن و تشکل گروه های سرود تشکیل شود، می‌توانیم این موضوع را در تفاهم نامه سالانه خود با وزارت ارشاد بیاوریم و برای آن ردیف بودجه تعیین و دریافت کنیم.

 

دهقانی ادامه داد: پس از ثبت تشکل گروه‌های سرود زمینه ها برای فعالیت حرفه‌ای در حوزه سرود فراهم خواهد شد.

 

به گفته وی، در این صورت ضمن بهبود ارتباط بین گروهی، بانک‌های اطلاعاتی نیز تکمیل شده و زمینه حمایت مالی هم فراهم می شود.

 

 

خاطرات شیرین بچه های مسجد در گروه های سرود

 

بچه های مسجدی که عضو گروه های سرود کانون های فرهنگی و هنری مساجد هستند از خاطرات شیرین خود و قشنگی های اجرا می گویند.

 

خاطراتی که هر کدام روح امید و زندگی را در بین نوجوانان زنده کرده و همه را برای هنرنمایی با انگیزه می کند و روح جامعه را هم جلا می بخشد.

کد خبر 1239268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha