حجت الاسلام ابوذر قوره جیلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه ، با اشاره به فعالیت موسسات قرآنی ، گفت: اهمیت کلاسهای قرآنی کمتر از اهمیت سایر فعالیتهای روزمره نوجوانان و جوانان نیست، بلکه بیشتر هم هست و در حال حاضر که آموزشهای موسسات قرآنی به سمت تخصصیتر شدن پیش میرود، باید در این راستا تلاش جدیتری صورت گیرد.
رئیس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه ،افزود:دغدغه مراجعه به موسسات قرآنی در وهله اول باید قرآنی شدن باشد، برخیها ممکن است که استعداد حافظ و قاری شدن را نداشته باشند اما میتوانند اخلاق و منش قرآنی پیدا کنند که معیار و هدف اصلی نیز همین است.
وی خاطر نشان کرد: در راستای پایش و ارزیابی مؤسسات قرآنی و آشنایی هرچه بهتر با فعالیت مؤسسات طی ماه گذشته ۵۵ مؤسسه قرآنی شهر کرمانشاه رصد و ارزیابی شدند.
قوره جیلی ،تصریح کرد: مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر گسترش فعالیتهای قرآنی در منازل، مساجد و حسینیهها و تربیت حافظان قرآن دارند و در دیدار با قاریان قرآن که هر ساله در ماه مبارک رمضان برگزار میشود نکات مهم و ارزندهای را بیان میکنند.
رئیس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه ،اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که باید توسط هیئت اندیشه ورز قرآنی مورد توجه قرار گیرد بحث تربیت قرآنی کودکان، نوجوانان و جوانان است که از اهمیت بسیار زیادی در جامعه برخوردار است.
حجت الاسلام قوره جیلی ،گفت: در نشست هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی علل عدم تناسب بین حجم فعالیتهای قرآنی با گسترش فرهنگ و تربیت قرآنی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نظر شما