به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد داود عندلیب رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: از نهم مهرماه کلاس های دانشگاه شروع شد که کاملا به صورت حضوری و فعال شدن خوابگاه ها در ده آموزشکده آغاز به کار کرد و یکی از دانشگاه های پیشتاز در حضوری سازی دانشگاه بود زیرا جنس فعالیت دانشگاه، کارگاهی و حضوری است.
وی افزود: در دوران کرونا بیشترین آسیب مربوط به نظام فنی و حرفه ای بود زیرا جنس کار ما مهارتی و حضوری است.
عندلیب بیان کرد: با توجه به فرسودگی ساختمان و برخی مشکلات در زمینه خوابگاه ها در زمان کرونا سعی کردیم با کمک همکاران این مشکلات رفع شود و در تمامی مراکز سعی کردیم حداقل ها را رعایت کنیم.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد بیان کرد: این دانشکده قدیمی ترین ساختمان دانشگاهی استان است که در سال ۱۳۵۲ راه اندازی شده است و امسال در صددیم که جشن ۵۰ سالگی دانشگاه را برگزار کنیم.
وی گفت: این دانشگاه بیش از ۵۰ هزار فارغ التحصیل داشته است.
عندلیب ادامه داد: در استان ۴۰شهید استاد و دانشجو است که تمامی آنها متعلق به دانشگاه فنی و حرفه ای استان است که افتخاری برای ما است و زندگینامه این شهیدان نیز تهیه شده است.
وی گفت: در دو سال گذشته اقدمات عمرانی خوبی انجام شد که قریب به ۳۰ میلیارد تومان در دانشگاه هزینه شد که باعث شد برخی مشکلات زیرساختی ما حل شود ولی همچنان نیازمند همکاری سازمان ها و نهادهای مختلف هستیم.
عندلیب گفت: کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه مستثنی از فرسودگی بود که در این دوسال حدود ۱۸ میلیارد تومان جهت تجهیز آنها هزینه شد اما همچنان نیازمند کمک دستگاه های دیگر هستیم .
وی گفت: در حوزه های حقوقی بزرگترین معضل ما این بخش بوده است که زمین آموزشکده و حوزه های وقف و قراردادهای مرتبط با موقوفه ها مشکلات متعددی را برای ما بوجود آورده ولی ده پرونده با همکاری همکاران مختومه شده است .
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد گفت: یکی از اقدامات سال اخیر شامل دریافت مجوز اولین مرکز رشد مهارتی در استان بود که میتوانیم در راستای ایجاد و تقویت شرکت های دانش بنیان است.
وی افزود: استقرار ده شرکت حوزه فن آور به عنوان گام اصلی ما در این زمینه بوده است و مسیر اصلی ما نیز برگزاری برخی رویدادها با محوریت این شرکت ها بوده است و بسیاری از این ایده ها در شرکت ها تقویت شد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد گفت: ما فراخوان ایده داشتیم که ۶۷ ایده جذب شد و ۱۲ ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شد که با برگزاری دوره مربی گری به طرح های اشتغال زایی منجر شد .
وی گفت: حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکلات اصلی زیرساختی و تعمیرات اساسی دانشگاه نیاز است.
عندلیب بیان کرد: در دانشکده حضرت رقیه (س) حدود هزار دانشجوی غیر بومی داریم که ۸۰۰ خوابگاه کمبود داریم و این تعداد در خانه های اجاره ای سطح شهر هستند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد افزود: قریب به ده هزار دانشجو داریم که ۴هزار و ۳۰۰ دختر و مابقی پسران در ۴۹ رشته کارشناسی و ۹۸ کد رشته کاردانی داریم و ۳رشته کارشناسی پیوسته داریم.
وی گفت: مجموع ظرفیت خوابگاهی ۳هزار و۷۰۰ نفر است که متقاضیان ما ۴ هزار و ۸۰۰ نفر است.
عندلیب بیان کرد: ۳۶ عضو هیات علمی و بیش از هزار حق التدریس در دانشگاه داریم.
وی افزود: یکی از بزرگترین مشکلات ما سرانه بودجه ای دانشگاه است زیرا با این سرانه شاهد اثر بر روی حق التدریس ها باشد که دعوت از اساتید را با مشکل روبرو میکند.
عندلیب بیان کرد: ما بیش از سی درصد نظام آموزشی را برای مهارتی تعریف کرده ایم که تنها کمتر از ۵درصد بودجه را داریم و این مشکلی برای این نظام است ولی در استان یزد تقریبا سی درصد را پوشش داده ایم.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد گفت: در دوسال گذشته قریب به ۴۳ درصد افزایش دانشجو داشتیم و بیش از ۹۰ درصد دانشجویان این دانشگاه جذب بازار کار می شوند.
نظر شما