به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان؛ حجتالاسلام احمد حاتمیان، بعدازظهر چهارشنبه(23 آذرماه) در این دوره ضمن اشاره به شناخت حقیقت و پذیرش حق و حقیقت که باعث کمال انسان است، اظهار داشت: جامعه ما گرفتار این دو درد است بخشی از مردم حقیقت قرآن را نمیدانند و از آن به عنوان ابزار استفاده میکنند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج با اشاره به سخنان سید قطب گفت: متاسفانه به علت عدم برداشت نادرست در قرآن که منطبق بر حقیقت قرآن نیست باعث ایجاد تفرقه و اختلاف بین مسلمانان است.
حجتالاسلام احمد حاتمیان افزود: لازمه رسیدن به مقصد امن در پناه قرآن این است که هم حقیقت را بشناسید و هم به این عمل کنید و البته در این مسیر نیاز به رهبری هست که پرچمدار این نهضت باشد و یک الگو و اسوه لازم است
.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: این اسوه مهم و ارزشمند کسی نیست جز وجود نازنین پیامبر اکرم (ص)، که دریای بیکران رحمت و عطوفت است.
وی اظهار کرد: از حضرت عایشه ام المومنین(س) سوال شد از میان خلقیات حضرت رسول کدام خلق رسول الله زیباتر است؟ایشان فرمودند: همه زیباییهای قرآن در اخلاق پیامبر(ص) جمع شده است واین است خلق ومنش هدایت گر مردم مسلمان که در همه ادوار زبانزد است.
حجتالاسلام احمد حاتمیان افزود: طبق روایت در مدینه منوره پیامبر در تشییع جنازه فردی شرکت کرد، در مسیر اشک میریخت، فردی خطاب به حضرت محمد(ص)گفت: یا رسول الله غمگین نباشید زیرا این فرد که فوت کرده یهودی است و پیامبر در جواب فرمودند: میدانم از این محرومم که چرا در شهری که ندای اسلام به صدا درآمده است چرا باید یهودی باشد و به دین اسلام نگرویده باشد که این نشانه دغدغهمندی حضرت محمد مصطفی در تبین دین اسلام است.
سبک زندگی مجموعهای از الگوها و رفتارهای کنشی هر فرد است
مدرس دوره سبک زندگی قرآنی شهرستان سنندج نیز در این کارگاه گفت: سبک زندگی مجموعهای از الگوها و رفتارهای کنشی هر فرد است که این رفتارها، ساختار و منش فرد را تعریف میکند.
ژاله حیدری مقدم یادآور شد: نعمت زندگی مهمترین نعمتی است که در بدو خلقت انسان به او عطا میشود، زندگی که با مرگ پایان نمیپذیرد و صد حیف اگر این زندگی و صفت حی بودن را به قرآن پیوند نزنیم.
این مدرس قرآنی در تعریف سبک زندگی گفت: برخی سبک زندگی باز و برخی سبک زندگی محدود دارند، اما آنجه امروز مد نظر ماست سبک و سیاق زندگی قرآنی است و خوش به سعادت آن کسی که در قرآن غوطه میخورد تا به عمق مفاهیم آن دست پیدا کند.
حیدری مقدم اظهار کرد: کسی که سبک زندگی قرآنی را به عنوان سبک زندگی خود برمیگزیند، تمام احوالات خود و تعاملات خود را در آینه قرآن رصد میکند، که این سعادت بزرگی است برای نوع بشر. زیرا این سبک زندگی پایه رسیدن به کمال است.
مدرس دوره برگزاری سبک زندگی قرآنی در پایان افزود: بشر از روزی که خود را شناخت قانون را برای ایجاد نظم در ابعاد مختلف زندگی خود تنظیم کرد و دنبال رو سبک زندگی مشخص برای خود بود سبکی که هر کس بدون اجبار و اکراه و با اختیار برگزیده میشود، سبک زندگی در نظر دارد از ما انسانی امن بسازد یعنی انسانی که با توجه به تربیت خانوادگی و سیستم آموزشی حاکم بر جامعه و گروهای مختلف در جامعه در مسیر قرآن و نشر ارزشهای اخلاقی پیش میرود.
نظر شما