خبرگزاری شبستان _خراسان جنوبی: سمیه محمدی؛
مردم شهرستان خوسف همانگونه که برای حضور ریاست جمهوری لحظه شماری میکنند، برای رسیدگی به مشکلات و مطالبات و توسعه خدمات بیشتر به استان و شهرستان خوسف مطالباتی از جنس دغدغه دارند تا توسعه و پیشرفت متوازن در استان و کشور رقم بخورد.
بهداشت و درمان
قصه پر غصه نبود بهداشت و درمان و بیمارستان مغفول واقع شده خوسف که بعد از یک دهه هنوز لنگ می زند، انتظار میرود در سفر دوم ریاست جمهوری این پروژه تکمیل و تجهیز و تأمین کادر درمان بیمارستان مورد توجه قرار بگیرد؛ با توجه به قول مسئولان تا ده فجر امسال این پروژه مهم افتتاح و بهره برداری انجام شود و یکبار برای همیشه به این محرومیت و تبعیض این شهرستان پایان دهند.
آموزش عالی
آموزش عالی دولتی که در شهرستان خاموش شده و تنها دانشگاه پیام نور شهرستان هم تحت عنوان متمرکز در آموزش عالی برچیده شده است. بدون شک وجود دانشگاه نقش زیادی در توسعه و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز شهرستان دارد.
نبود جاده و محور مواصلاتی دو بانده
این شهرستان سومین شهرستان وسیع خراسان جنوبی بعد چهل سال از پیروزی انقلاب هنوز ۱۰ کیلومتر جاده دوبانده ندارد در حالی که این شهرستان در مسیر جاده ترانزیتی شرق به غرب استان و بر سر راه هفت استان مرکزی و جنوبی کشور واقع شده است.
پروژه های نیمه تمام خوسف
حدود ۷۰ پروژه نیمه تمام در شهرستان خوسف از دولت های قبل پا برجاست که باید با توجه به نیاز منطقه و قول های داده شده هرچه سریعتر به بهره برداری برسد و مردم خوسف از مزایای این طرح ها برخوردار شوند و الان هم خیلی عقب ماندگی دارد.
نبود ادارات مستقل با ساختمان اداری
بیشتر ادارات شهرستان به صورت نمایندگی اداره می شوند و از خود هیچ اختیاری ندارند و اکثر ساختمان های آنان اجارهای هستند لازم است مسئولان چارت سازمانی کاملی را برای ادارات در نطر بگیرند.
توجه به کشاورزی و دامپروری
۷۰ درصد مردم شهرستان خوسف در روستاها زندگی میکنند توجه به آب و تامین منابع آبی پایدار به خصوص آبرسانی از دریای عمان شامل حال این شهرستان هم بشود تا هم صنعت و معدن و هم کشاورزی و دامداری رونق بگیرد و هم توسعه شهرستان سرعت بگیرد.
وجود عقب ماندگی های تاریخی
محمدعلی ایمانی، فرماندار خوسف در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص مطالبات مردم شرستان خوسف از دولت سیزدهم اظهار کرد: شهرستان خوسف از ظرفیت های بسیار بالایی در حوزه های اقتصادی، کشاورزی، صنعتی، گرشگری، میراث فرهنگی و مهم تر از همه نیروی انسانی بالایی برخوردار است.
فرماندار خوسف افزود: برای بالفعل شدن این ظرفیت ها نیاز به عنایت ویژه مسئولان از پایتخت را دارد چراکه با اعتبارات اندک شهرستانی و استانی نمی توان به این هدف رسید و به توسعه دست یافت.
وی از وجود عقبماندگیهای تاریخی زیاد در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: شهرستان خوسف این توانایی را دارد که نه تنها در خراسان جنوبی و شرق کشور بلکه در کشور به یک قطب اقتصادی مهم تبدیل شود، چراکه وجود معادن طلا و محصلات کشاورزی و ظرفیت گردشگری و ثبت آثار ملی که در شرف جهانی است، این توانمندی در خوسف وجود دارد.
وی با بیان اینکه زیر ساخت های توسعه در خوسف فراهم نیست، افزود: با وجود اینکه شهرک صنعتی شهید رحمانی در نزدیکی استان ظرفیت خوبی برای واگذاری زمین به سرمایه گذاران است اما از حداقل امکانات رنج می برد؛ چراکه آب و برق برای واحد های صنعتی این شهرک فراهم نیست.
ایمانی وسعت این شهرک را بیش از 500 هکتار عنوان و تصریح کرد: هنوز متر از یک پنجم این شهرک واگذار شده است که دلیل اصلی عدم وجود سرمایه گذاران، همین زیر ساخت ها است.
به گفته این مسئول؛ با وجود محصولات مزیتدار شهرستان همانند عناب و گل نرگس هنوز بازار فروش خوبی برای کشاورزان محقق نشده و کشاورزان با حداقل ها در حال گذران هستند؛ همچنین واحدهای دامپروری زیادی وجود دارد ولی رونق چندنی ندارد که باید حمایت شوند.
وی با اشاره به کمبود آب در خراسان جنوبی و شهرستان خوسف، گفت: توجه به گلخانه ها ظرفیت خوبی برای شهرستان و استان، گلخانه محمدیه قابل توسعه را دارد و متقاضیان زیادی هم دارد که باید ظرفیت های آن فراهم شود.
وی در ادامه تصریح کرد: شهرک گلخانه ای ماژان هم نیازمند اعتبار 40 میلیارد تومانی است.
فرماندار خوسف با بیان اینکه ظرفیت بینظیر توسعه را خوسف دارد، افزود: در مدت کوتاه دولت سیزدهم با مساعدت همکاری مردم و دولت در سطوح مختلف قدم های خوبی برداشته شده است، اما هنوز جاده های روستایی به دلیل ترانزیت ماشین آلات سنگین به خاطر وجود معادن نیازمند آسفالت و توجه هستند.
به گفته وی؛ 200 کیلومتر جاده روستایی نیاز به حداقل روکش آسفالت دارند، برای جاده های موجود هم یک میلیارد اعتبار نیاز است.
بیمارستان خوسف نیازمند توجه ویژه
وی با اشاره پروژه 9 ساله بیمارستان 32 تختخوابی خوسف، گفت: چند وقتی است که پروژه بیمارستان به صورت جدی در حال اجرا است، وجود این بیمارستان مطالبه به حق مردم است که با پیگیری های مرکز و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حال اجرا است.
وی از پیشرفت فیزیکی 90 درصدی بیمارستان خوسف خبر داد و افزود: درخواست ما از ریاست جمهوری پیگیری برای مبحث تجهیزات و تامین پزشک بیمارستان است تا این پروژه تا پایان سال افتتاح شود.
وی از وجود بیش از 70 پروژه نیمه تمام بهداشتی، ورزشی فرهنگی ر شهرستان خوسف خبر داد و گفت: برخی از پروژه های شهرستان سال ها خاک می خورد که اگر به زودی افتتاح نشود سرمایه ملی هدر رفت است که نیازمند عزم دولت سیزدهم است.
نظر شما