به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، فاطمه محمدبیگی در نشست مجمع نمایندگان استان با هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی قزوین که امروز (پنجشبه 24 آذر) در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، بیان کرد: از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و معاونان، مجموعه بیمه سلامت، تأمین اجتماعی، مدیریت درمان و سازمان انتقال خون و اورژانش تشکر می کنیم و همه در کنار هم زحمت می کشند که این امر نشان از پیشرفت بسیار زیاد دانشگاه علوم پزشکی در انواع رنکینگ ها از جمله در حوزه های بهداشت و پژوهش دارد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حوزه پروژه های عمرانی هم جزو دانشگاه های بسیار فعال هستیم البته کمبودها و ضعف ها بسیار زیاد است.
وی با اشاره به اقدامات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تعرفه پرستاری توسط مجلس رأی گیری شد، موضوعی که 15 و 16 سال معطل مانده بود، صندوق بیماران صعب العلاج موضوعی بود که آرزوی مقام معظم رهبری و دلسوزان نظام بود که با 7 هزار میلیارد تومان در بودجه 1401 دیده شد که 5 هزار میلیارد به صندوق و 2 هزار میلیارد به هلال احمر اختصاص داده شد که به بیماران صعب العلاج وام بدهند که الحمدالله این کار در حال انجام است.
محمدبیگی اعلام کرد: در حوزه سلامت الکترونیک ما جزو کشورهای پیشرفته دنیا هستیم به طوری که در کنگره سلامت الکترونیک آسیای میانه که بنده به عنوان نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران حضور داشتم، این تفاوت به وضوح دیده می شد و ما در بعضی از زمینه ها حتی از آلمان هم بالاتر هستیم و این افتخاری برای جمهوری اسلامی است که این امر هم کار ویژه مجلس است و خداوند متعال را شکر می کنیم که این موارد اتفاق افتاده است.
وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که باعث نگرانی است بدهی های تأمین اجتماعی است که در این خصوص با وزیر کار به صورت جدی صحبت کرده ایم و حتی بیان کردیم اگر سازمان تأمین اجتماعی نمی تواند این امر را تقبل کند، دولت فکری به حال رئیس سازمان تأمین اجتماعی بکند.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی افزود: دغدغه دیگر ما در خصوص مناطق محروم است، در بوئین زهرا، تاکستان، کوهین، طارم و آوج مناطقی داریم که بسیار نگرن آن هستیم در مکان های جمعیتی مانند البرز، مهرگان محمدیه هنوز نتوانسته ایم بیمارستان هایمان را وارد طرح کنیم و این امر می طلبد خیران سلامت، استانداری و معاونت عمرانی و اقتصادی آمده و شرکت ها را بیاورند زیرا ما جوابی برای مردم نداریم.
وی تأکید کرد: آبیک با آلودگی شدید هوا و با بیش از 100 هزار نفر جمعیت متأسفانه هنوز بیمارستانش با وجود تلاش های بسیار به نتیجه نرسیده است.
محمدبیگی یادآور شد: خوشبختانه 2 نفر متخصص بیهوشی و جراحی در آبیک پذیرش شد و 6 میلیارد تومان هم برای بیمارستان گرفته می شود تا در بهمن ماه افتتاح شود.
نظر شما