روح الله غیبی پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در شهرستان کوهرنگ ۳۱ باب کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستایی تاسیس شده و مشغول فعالیت می باشند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کوهرنگ بابیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد فواید بسیاری برای جامعه داشتند، گفت: وقتی فعالیت این کانون ها را در طی این سال ها مشاهده می کنیم خواهیم دید چقدر در عرصه فرهنگ تأثیر گذار بودند و موجب کاهش بزهکاری ها در اجتماع شده اند.
وی ابراز کرد: فلسفه شکل گیری کانون های مساجد، احیای کارکردهای مختلف مساجد است و مخاطب ما نیز کودک و نوجوان با رویکرد جذب قشر خاکستری است.
غیبی پور مهمترین هدف تأسیس کانون های فرهنگی هنری را جذب نوجوانان و جوانان به مساجد عنوان کرد و گفت: جوانان با ورود به مساجد و همکاری در برنامه های فرهنگی هنری آینده خود را می سازند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کوهرنگ کانون فرهنگی هنری در کنار بسیج در مجموعه محلات شهر با محوریت مسجد، نقش ویژهای در امور فرهنگی برای نوجوانان و جوانان با جذب آنها به مسجد عهدهدار هستند و ایفای این نقش به صورت کامل جز با همکاری تمام اجزای شبکه مسجد و محله مسجد امکانپذیر نیست.
وی بابیان اینکه این کانون های فرهنگی و هنری مساجد فواید بسیاری برای جامعه دارند، گفت: وقتی فعالیت این کانون ها را در طی یک سال مشاهده می کنیم خواهیم دید که چقدر در عرصه فرهنگ تأثیر گذار هستند.
غیبی پور با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان میتوانند به خوبی در مقابل شبهها و هجمههای دشمنان ایستادگی کنند، اظهار کرد: ترکیب فرهنگ و هنر در کانون ها حائز اهمیت است، فرهنگ سبب عمق بخشیدن به فعالیتها و هنر سبب جذابیت و اثرگذاری میشود.
نظر شما