همایش تخصصی وحدت حوزه و دانشگاه در قم برگزار می شود

رئیس دبیرخانه همکاری حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری همایش تخصصی وحدت حوزه و دانشگاه با موضوع آثار علمی اجتماعی و راهبردهای عملیاتی سازی تفاهم نامه حوزه های علمیه ودانشگاه آزاد خبر داد‌.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، حجت الاسلام والمسلمین احمد مرادخانی امروز در جمع خبرنگاران در دفتر خبرگزاری حوزه با اشاره به برگزاری همایش تخصصی وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: این همایش به همت دبیرخانه همکاری مشترک حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی با سخنرانی آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.


رئیس دبیرخانه مشترک همکاری حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: همایش در روز یکشنبه ۲۷ آذر ساعت۱۵ از ساعت 15 تا 17 عصر با موضوع آثار علمی اجتماعی و راهبردهای عملیاتی سازی تفاهم نامه حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی در سالن امین مجتمع دارالولایه واقع در بلوار انتظار در منطقه جمکران برگزار می‌شود.


وی عنوان کرد: طبق احساس ضرورت در حوزه و دانشگاه تفاهم نامه ای میان دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه به امضا رسید تا براساس این تفاهم نامه در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی و تحقیقی و فرهنگی، رویدادهای بیشتری محقق شود، از این رو دبیرخانه ای با اهداف مشخص در بخش ها و فازهای مشخص شکل گرفت.


حجت الاسلام والمسلمین مرادخانی تصریح کرد: ستاد دبیر خانه براساس ساختار تشکیلاتی خودش مرتبط با چارت نشریاتی و شرح وظایف و همچنین ضررت شناسایی ظرفیت های گوناگونی که در حوزه های علمیه کشور و دانشگاه آزاد در سطح کشور وجود داشت، اقداماتی را توسط نهادها ومعاونت های مرتبط انجام داده و برای سال اول در ماه وحدت این همایش را طراحی کرده است.


وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه در تحقق اهداف سلسله نشست هایی را پیش بینی کرده است که سه نشست در هفته های گذشته در دانشگاه و حوزه توسط اساتید این دو نهاد برگزار شده است مجموعه حاضر در رابطه با موضوعات طراح شده مباحث را مطرح کردند.


رئیس دبیرخانه مشترک همکاری حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نشست اول به مفاهیم و تاریخچه وحدت و ضرورت این مباحث وموانع وحدت میان حوزه و دانشگاه پرداخته شد.


وی افزود: در نشست دوم نیز موانع به صورت وسیع از لحاظ اجتماعی و سیاسی و شناختی مورد بررسی قرار گرفت و در نشست سوم به برخی از راهکارها و شاخصه هایی که می‌تواند موجب حرکت حوزه و دانشگاه به سمت عملیاتی سازی تفاهم نامه بینجامد پراخته شد.


حجت الاسلام والمسلمین مرادخانی تصریح کرد: این حرکت، آغازی جهت به سامان رسیدن اهداف تفاهم نامه است، با توجه به گام دوم و تاکیدات مقام معظم رهبری امید است اهدافی را که جهت تمدن سازی جامعه اسلامی مد نظر قرار داده شده بتوان در این همایش با هدایت دو نهاد پیش برد.


وی عنوان کرد: در این تفاهم نامه موضوع وحدت و همکاری در برخی از محورها مطرح شده است، لذا به صورت کمیته های مختلف در هر زمینه آموزشی و تبلیغی و پژوهی با حضور اساتید دانشگاه این محورها بررسی و نیازسنجی و ظرفیت شناسی می شود تا کار به صورت علمی و منطقی پیش رود.


رئیس دبیرخانه مشترک همکاری حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در همایش نیز محورهایی با کارگروهی مرکب از اساتید حوزه و دانشگاه این امر مورد بررسی قرار می گیرد و راهکارهای عملیاتی سازی با توجه به ظرفیت ها و امکانات استانی ارزیابی می شود.


وی گفت: لذا یکی از کارهایی که دبیر خانه و ستاد دبیرخانه ستاد همکاری مشترک حوزه و دانشگاه انجام داد معرفی نمایندگان استانی در هر دانشگاه توسط حوزه و انشگاه بود و نمایندگان استانی یکی از طرح وظایفشان شناسایی ظرفیت های استانی است، برخی از استان ها به دلیل وسعتی که دارد ممکن است چند مدرسه علمیه و چند واحد دانشگاه آزاد در آن باشد و در برخی از استان ها محروم تر است.


حجت الاسلام والمسلمین مرادخانی تصریح کرد: پیش تر با وجود فعالیت های جزیره ای شاهد فعالیت های هدفمندی در حوزه وحدت حوزه و دانشگاه نبودیم ولی این گونه ستادها می تواند نقش مهمی در عملیاتی شدن این وحدت ایفا کند و ظرفیت های پنهان دو نهاد را آشکار کرده و به صحنه بیاورد.


وی افزود: تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی با حوزه های علمیه کشور منعقد شده است و دامنه کار این دو مرکز علمی در عرصه هایی است که می توانند با هم افزایی یک جریان مبارک سهم مهمی دانست، همچنین دبیرخانه در ۳۰ استان فعالیت خود را با حضور نمانیدگانی از حوزه و دانشگاه آزاد پیش خواهد برد.

 

رئیس دبیرخانه مشترک همکاری حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در مسیر برنامه هایی که دبیر خانه به صورت کوتاه مدت و بلند مدت برنامه ریزی کرده تلاش می کنیم و در حوزه های مختلف فعالیت هایی شل می گیرد و حتی جلساتی را با نمایندگان استانی انجام می دهیم.


وی گفت: حضور طلاب در دانشگاه آزاد در گذشته نیز وجود داشت و تعدادی از طلاب به عنوان مبلغ فرهنگی در دانشگاه حضور داشتند ولی در ادامه اساتیدی نیز از حوزه وارد دانشگاه آزاد شدند و در گروه های علمی موفقیت های گسترده ای نیز داشتند.

کد خبر 1240452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha