فقر سیاهپوستان ؛ خط بطلانی بر مفهوم «همبستگی بشر» در آمریکا

۲۰ دسامبر روز جهانی همبستگی بشر است که برای ایجاد وحدت میان انسان هابرای ریشه کن کردن فقر تعیین شده است،اما فقری که سیاهپوستان آمریکا با آن دست و پنجه نرم می کنند نشان می دهد که واشنگتن همانند دیگر معاهده های بین المللی به این توافق هم پایبند نیست.

خبرگزاری شبستان،جهان اسلام: روز 20 دسامبر روز جهانی همبستگی بشر است که برای ایجاد وحدت میان انسان ها و کمک به یکدیگر برای ریشه کن کردن فقر تعیین شده است.

در روز جهانی همبستگی بشر به دولت ها یادآوری می شود که به تعهداتشان نسبت به توافقنامه های بین المللی برای مبارزه با فقر پایبند باشند.

 

در این طرح مردم تشویق می شوند تا درباره راه های ترویج همبستگی و یافتن روش های نوآورانه برای کمک به ریشه کنی فقر با هم گفتگو کنند.

 

همبستگی به اتحاد منافع، اهداف یا همدردی در میان اعضای یک گروه اشاره دارد. در بیانیه هزاره، رهبران جهان توافق کردند که همبستگی ارزشی است که برای روابط بین‌الملل در قرن بیست و یکم بسیار مهم است.

 

اما وضعیت معیشتی سیاهپوستان در آمریکا و فقری که با آن دست و پنجه نرم می کنند نشان می دهد که واشنگتن همانند دیگر معاهده های بین المللی حقوق بشری به این توافق هم پایبند نیست و قصد ندارد اقدامی در راستای نحقق آن انجام دهد.

 

تحقیقات اخیر انجام شده در مورد نژادپرستی،نگرانی‌هایی را در مورد نحوه رفتار نادرست و نادیده گرفته شدن سیاه‌پوستان آمریکایی از دوران کودکی ایجاد کرده است.

 

سیاستمداران آمریکایی وقتی متوجه مشکلی می شوند منابع متعددی را برای حل سریع این موضوع به کار می گیرند، اما چالش هایی را که رنگین پوستان با آن مواجه هستند نادیده می گیرند.

 

کودکان سیاهپوست در آمریکا مجبور به تحمل فقر هستند که به گفته کارشناسان بر روی مغز آنها تاثیر منفی می گذارد و در نهایت منجر به نتایج آموزشی ضعیف می شود.

 

همچنین آنها درگیر نابرابری‌های آموزشی و تغییر مسیر پیشرفت تحصیلی خود در جوامع اقلیت هستند.

 

متوسط ​​درآمد سیاهپوستان آمریکایی در میان سایر نژادها در آمریکا در پایین ترین حد قرار دارد و آنها به طور مداوم در آستانه فقر یا زیر خط فقر زندگی می کنند.

 

نژادپرستی سیستمی نقش مهمی در این مسئله دارد که چرا اکثر افرادی که در فقر زندگی می کنند، رنگین پوست هستند.

 

فقر با تبعیض اجتماعی، فرهنگی و بین فردی مرتبط است. فقر شامل عوامل پرخطری است که از قبل از تولد شروع می شود و از آن جمله می توان به عرضه ناکافی غذا، کمبود تغذیه، کمبود ایمنی، کمبود مسکن مقرون به صرفه به ویژه برای رنگین پوست ها اشاره کرد.

 

استرس مزمن مرتبط با عوامل خطر مرتبط با زندگی در فقر می تواند در طول زمان عوارضی را در یخش هایی از مغز ایجاد کند، مانند چالش های حافظه که برای موفقیت تحصیلی مهم هستند و افزایش حالت تدافعی و پرخاشگری که اغلب با اقدامات انضباطی مواجه می شوند.

 

کودکان سیاه پوست اغلب قبل از تولد، اثرات زندگی در فقر را تجربه می‌کنند و این اثرات در نتیجه استرس مزمن اوایل دوران کودکی مرتبط با استرس‌های روانی اجتماعی خاص تشدید می شود.

 

اگرچه همه کودکانی که با مشکلات رفتاری مواجه می‌شوند در معرض اقدامات انضباطی قرار می‌گیرند، کودکان سیاه‌پوست اغلب سخت‌ترین تنبیه‌ها را بدون همدلی با توجه به این واقعیت که مغزشان توسعه نیافته یا احتمالابه دلیل زندگی با فقر و استرس مزمن دچار اختلال شده است، دریافت می‌کنند.

 

در نتیجه، کودکان سیاه‌پوست اعتماد به توانایی تحصیلی خود را از دست می‌دهند و اغلب قربانی این سیستم می‌شوند.

 

فقر مانند بسیاری از چالش‌های دیگری که رنگین پوستان در آمریکا با آن مواجه هستند به شدت روی زندگی آنها تاثیر گذاشته است اما به دلیل سیستم تبعیض آمیزی که علیه سیاهپوستان قرار دارد حل این چالش هم کار آسانی نیست.

 

اختلاف طبقاتی میان سیاه پوستان و سفیدپوستان در آمریکا بسیار زیاد است و این شکاف در حال افزایش است. سیاه پوستان با درآمد کم، بسیار بیشتر در مناطق فقیر  زندگی می‌کنند که بازتابی از تفکیک عمیق شهر‌های آمریکاست.

 

 ۶۲ درصد از سیاهپوستان آمریکایی که بین سال‌های ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۰ متولد شدهاند، در محله‌هایی بزرگ شده اند که حداقل یک پنجم ساکنان آن‌ها فقیر هستند در حالی که این رقم برای سفیدپوستان فقط ۴ درصد است.

بر اساس گزارش های ارائه شده ،سیاه پوستان آمریکایی ۱۶ برابر بیشتر از سفیدپوستان در نسل سوم فقر قرار دارند و این بدان دلیل است که نرخ فقر سیاه پوستان از نیم قرن پیش تا کنون در آمریکا بسیار بالا بوده است.

کد خبر 1241046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha