به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، حجت الاسلام مهدی ارفع با حضور در مهدیه کرج و آیین دعای ندبه که جمعه ۲ دی برپا شد گفت: سند راهبردی دعای ندبه به ما آموخته است که حضرت مهدی(عج) را در مأموریت هایش پیدا کنیم. مأموریت هایی که اعم آن برچیدن ظلم و ستم است.
رئیس نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی افزود: جامعه بدون مهدویت و انتظار اصلاح نمی شود؛ شکست استکبار درونی و بیرونی با وصل شدن به معنویت محقق می شود.
وی ادامه داد: آنچه در نوای ( عین عین) کجاست؟ در دعای ندبه آمده است به دو صورت است. بخشی مربوط به مأموریت های امام زمان(عج) در بعد اجتماعی است، امیدآفرینی مهم ترین درس این مأموریت ها است. مردی که از سلاله پیامبر اسلام(ص) ظهور می کند و زمین را پر از عدل و داد می کند. از برکات این پرسش در دعای ندبه امیدآفرینی است.
وی با بیان اینکه امید مهم ترین دلیل و انگیزه در مسیر انتظار است توضیح داد: بخش دوم مربوط به شرطی است که برای انسان برای دیدن روز ظهور اختصاص داده شده است و آن اینکه هر فرد خودش برای ظهور قیام کند. چرا که اگر بخواهیم با امام زمان(عج) سنخیت پیدا کنیم، همراهی و سنخ آن حضرت بودن است.
وی ادامه داد: بخش دیگر این پرسش به مسائل پشت پرده عالم برمی گردد. نقطه دیگری که در عصر غیبت کم افق شده است. « کجاست آن آقایی که سبب اتصال زمین و آسمان است» اینجا زمین بُعد مادی زندگی ما و آسمان بعد الهی است.
مهدوی ارفع توضیح داد: انفجاری در غرب با هدف مقابله با دین اتفاق افتاد که به آن می گویند رنساس. رنسانس دین را خلاصه کرد در چند صفحه و یک روز یکشنبه در کلیسا. سپس در آن دوره یک جهش علمی پیدا کرد و دین را افیون ملت ها خواند. نگاه بینا بین این دوره، نگاه اهل بیت(ع) است که دین مرکب رسیدن به خدا است. امتزاج میان معنوییت و دنیا مکتب اهل بیت(ع) است.
به گفته وی، اگر معنویت در زندگی انسان از بین برود، زندگی مادی اش نیز از بین خواهد رفت. جریان های موفقیت مادی که امروز پرشتاب با عنوان عرفان های نوظهور و... طراحی شده به واقع معنویت کاذبی است که دشمنان دین طراحی کرده اند. معنویت منحرف بسیاری از افرادی که قید معنویت گرایی را زده اند، احاطه کرده است.
نظر شما