به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، هادی رحمانی شامگاه جمعه( ۲ دی) در برنامه در مسیر پیشرفت اظهار داشت: طرح جامع شهری رشت در سال ۱۳۷۷ در شورای عالی معماری ایران مصوب و در سال ۱۳۸۹ توسط استاندار وقت به شهرداری ابلاغ شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان با بیان اینکه تا افق سال ۱۴۰۵ یک نظام راهبردی جامع شهری برای رشت تدوین شده است عنوان کرد: بیشترین انتقادی که به افق طرح جامع شهری رشت میشود در حوزه کالبد شهری یا سطح اشتغال و طبقات است.
رحمانی در مورد گسترش ناهمگون و نامتوازن شهری و خلاف سازی هم ابراز داشت: وزارت راه و شهرسازی براساس نرخ جمعیتی، رشد شهر را در افق طرح جامع لحاظ میکند اما این به همریختی در حوزه کالبد شهری رشت به این خاطر است که در اجرا ضعف وجود دارد.
وی با بیان اینکه متولیان طرحهای جامع تفضیلی و شهری شهرداری ها هستند تصریح کرد: در بسیاری از نقاط شهر رشت به هم ریختگی سیمای شهری و خلاف سازی ساختمان را شاهد هستیم زیرا در نحوه عملکرد مجریان طرحهای جامع تفصیلی و شهری یعنی شهرداری ضعفهایی وجود داشته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان ضمن تاکید بر لزوم خارج کردن ساختمان سازی از حوزه سرمایهگذاری خاطرنشان کرد: در حوزه کالبد شهری وبر اساس دیدگاههای تخصصی، محور بلندمرتبه سازی تا چهار طبقه در شهر رشت صادر میشود و بیشتر از این میزان یعنی صدور مجوز ساخت پنج طبقه به بالا کیفیت زیست شهری آن را به خطر میاندازد بنابراین تنها در صورتی محور احداث پنج طبقه به بالا به شکل استثنا صادر میشود که موضوع آن در کمیسیون تخصصی بررسی شود.
پایان پیام/
نظر شما